Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Save the date!

Op donderdag 26 oktober 2017 organiseert Tau in samenwerking met SoundTube Entertainment een kennissessie over de mogelijkheden van hun Dante-Enabled IP geadresseerde luidsprekers.

SoundTube Dante

Dante is voor velen reeds een bekende term binnen de audio branche en kan nu dus ook tot het eindpunt van de installatie gebracht worden, namelijk de luidsprekers. Hierdoor profiteer je van het gemak van een compleet individueel aanstuurbare geluidsinstallatie over IP. Een expert van SoundTube vertelt tijdens deze sessie meer over de producten, de achterliggende techniek en mogelijke toepassingen. Dit maakt de sessie geschikt voor zowel technici als sales. De ontwerper van de SoundTube Dante producten is tevens aanwezig, voor het geval de technici verder op de techniek willen doorgaan.

Locatie en tijden

Enkele gegevens op een rij:

  • De kennissessie neemt een halve dag in beslag;
  • Keuze tussen deelname aan de ochtend- of middagsessie;
  • Locatie betreft omgeving Utrecht, exacte tijden en locatie volgen;
  • Taal van de sessie is Engels;
  • Sessie geschikt voor zowel technici als sales;
  • Uiteraard betreft het een compleet verzorgde sessie met koffie, thee en een uitgebreide lunch.

Aanmelden

Tau en SoundTube streven naar een kennissessie met veel interactie en hands-on training elementen. Daarom houden we de groep klein. Zo zijn we er van verzekerd dat zowel de technici als sales voldoende op hun vakgebied kunnen doorgaan. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan alvast aan door een mail te sturen naar info@tau.nl. Vermeld hierbij of je wenst deel te nemen aan de ochtend- of middagsessie en of je alleen komt of collega’s mee brengt. Graag tot 26 oktober!