Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Bezoek onze showroom

Nieuwe showroom van TAU Audio Solutions

In het kader van vernieuwen zijn we de maand september niet alleen gestart met een nieuwe website, maar presenteren wij ook met trots de nieuwe showroom van TAU Audio Solutions. Het hele kantoor is voorzien van nieuwe vloeren en daarnaast zijn alle muren opgefrist met een nieuw laagje verf. De showroom heeft extra aandacht gekregen, want deze is niet alleen opgefrist maar direct voorzien van de nieuwste producten uit het TAU portfolio. De ideale plek voor klanten om alle producten zelf te beluisteren en te ervaren.

In onze showroom

Enkele voorbeelden van de producten die te vinden zijn in de nieuwe showroom van TAU Audio Solutions betreffen:

  • De Pan Beam 08 van Pan Acoustics is een prachtige zuilluidspreker die onder andere wordt toegepast in kerken, conferentiezalen, theater of bijvoorbeeld op vliegvelden, zoals het project tijdelijke vertrekhal 0 op Schiphol.
  • MSE Audio presenteert het merk Secret Sound. Dit merk bestaat onder andere uit de FP6020 serie. Een parabolische directionele speaker die onder andere regelmatig in musea of kunstgalerijen wordt toegepast.
  • Keurig in tafel weggewerkt is ook de Clockaudio CRM202-RF terug te vinden in onze showroom. Deze kwalitatief hoogwaardige grensvlakmicrofoon wordt onder andere veel toegepast in boardrooms. Wanneer de microfoon niet gebruikt wordt valt deze bijna volledig weg in het tafelblad, waardoor het geheel een zeer elegante en professionele werking uitstraalt.

Naast bovengenoemde zijn ook de producten van Ashly, Contacta, Baldwin Boxall, Bodet Time, OHM, Penton, Loetronic, Work Pro and T-Racks in onze demoruimte te ervaren.

Afspraak maken?

Je bent van harte welkom om onze demo ruimte te bezichtigen en de aanwezige producten te testen. Ons pand bevindt zich aan de Grondzijl 8a te Groningen. Zeker weten dat een TAU collega de gelegenheid heeft om je rond te leiden? Maak dan een afspraak via info@tau.nl of 050 – 549 90 90. We zien er naar uit je te verwelkomen in Groningen.