Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

T-audio MP-101 internetradio nu met Spotify Connect!

T-audio MP-101 internetradio vernieuwd

 

De handige T-audio MP-101 internetradio is een extreem veelzijdig apparaat. In een 1U behuizing biedt deze DAB+ internetradio specificaties als USB, Multi-Room, Remote AP, RS232 en Bluetooth. Daar voegt T-audio nu ook Spofity Connect aan toe!

Spotify Connect

Spotify Connect is een handige tool om muziek via Spotify vanaf je smartphone, tablet, laptop of desktop af te spelen op een ander apparaat, zoals de centrale muziekinstallatie. Je bedient de muziek rechtstreeks vanaf je telefoon (of een andere apparaat) en hebt geen aparte afstandsbediening nodig. Het enige wat je nodig hebt is een WiFi-verbinding. Wanneer beide apparaten in hetzelfde WiFi-netwerk opereren, is er eenvoudig en draadloos connectie te maken tussen de apparaten.

Het voordeel van Spotify Connect is dat de geluidskwaliteit via WiFi veel beter is dan streamen via Bluetooth. Muziek wordt afgespeeld in de hoogst mogelijk Spotify-audiokwaliteit van 320 kbps. Een ander voordeel is dat de batterij van je telefoon of tablet minder snel leeg loopt. Een ideale oplossing om eenvoudig muziek te streamen.

Standaard op de T-audio MP-101

Vanaf januari 2022 beschikken alle nieuw uitgeleverde T-audio MP-101 internetradio’s standaard over de Spotify Connect optie. Benieuwd naar een uitgebreide omschrijving van dit zeer veelzijdige apparaat? Bekijk hier de specificaties van de MP-101.

De MP-101 direct bestellen? Dit kan door te bestellen in onze webshop of een e-mail te sturen naar sales@tau.nl.