Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Tau Audio Solutions over het Coronavirus

Tau coronavirus maatregelen

 

Onze dienstverlening gaat door

Het Coronavirus houdt de gemoederen in ons land bezig en heeft inmiddels een grote invloed op onze volksgezondheid, dagelijks leven, maar ook zakelijk merkt iedereen dat de impact groot aan het worden is. Wij willen u graag informeren over wat wij doen om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Wij volgen de gang van zaken op de voet, houden adviezen van het RIVM (www.rivm.nl) nauwlettend in de gaten en zullen onze maatregelen hierop afstemmen. Uitgangspunt voor ons zijn de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers. Om deze reden werken wij waar mogelijk thuis en vinden meetings/overleggen online of telefonisch plaats. U kunt ons natuurlijk nog steeds bereiken via ons telefoonnummer +31 50 549 9090 of per e-mail info@tau.nl.

Wij doen er echter alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen en om u als klant optimaal te kunnen blijven ondersteunen.

Continuïteit producten en levering

Onze dienstverlening met betrekking tot het verwerken van bestellingen en leveringen gaat vooralsnog gewoon door. Het grootste deel van ons portfolio is voorradig en daarmee dus beschikbaar. Uw bestelling(en) kunt u bij ons blijven plaatsen, zoals u dat gewend bent. Mochten er bijzonderheden zijn met betrekking tot uw bestelling, informeren wij u hier uiteraard tijdig over. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als Tau u ergens anders mee van dienst kan zijn.

U kunt er op rekenen dat wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Al meer dan 20 jaar, ook in deze bijzondere tijd. Dat doen wij natuurlijk niet alleen, maar samen met onze medewerkers, leveranciers en partners.

Team Tau Audio Solutions bv

 

Hebt u nog vragen of opmerkingen?

Bel naar: +31 50 549 9090
(maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00 uur)
E-mail naar: info@tau.nl
Via de Chat op onze website
Of vul het contactformulier in