Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Tau breidt productportfolio uit met Omega Pro Audio

 

Omega Pro Audio

Trots kunnen wij aankondigen dat Tau Audio Solutions exclusief distributeur voor de Benelux is geworden voor het prachtige Britse merk Omega Pro Audio. Alle producten van Omega zijn vanaf nu verkrijgbaar via onze webshop of bestel deze via sales@tau.nl.

Luidsprekers die uitblinken

Omega staat bekend als een fabrikant voor zowel commerciële audio installaties- als de tourindustrie. Sinds 1979 heeft het toegewijde productieteam van Omega professionele en hoogwaardige luidsprekersystemen ontworpen en geproduceerd voor vele merken, zoals het bekende merk OHM. Diverse OHM luidsprekers zijn vanaf nu dan ook beschikbaar als Omega luidspreker. Denk hierbij onder andere aan de duurzame waterproof luidspreker serie gemaakt van 100% gerecycled plastic! Geniet van perfect geluid en draag tegelijk bij aan een duurzamere wereld.

Daarnaast kan Tau Audio Solutions met Omega ook oplossingen bieden op het gebied van touring systemen en line arrays. Omega is dan ook een zeer welkome aanvulling op ons productportfolio waardoor wij onze dealers nog beter van dienst kunnen zijn. Met trots maken wij dan ook bekend dat we de exclusief distributeur van Omega zijn voor de Benelux.

Naar ons kun je luisteren

Onze slogan ‘Naar ons kun je luisteren’ is absoluut van toepassing op de producten van Omega. Onze audiospecialisten hebben met hun jarenlange ervaring behoorlijk wat luidsprekers beluisterd, maar waren zeer positief verrast en onder de indruk van de prachtige geluidskwaliteit van de Omega luidsprekers. Ben jij ook benieuwd geworden hoe de luidsprekers van Omega klinken? Onze audiospecialisten komen graag bij je langs voor een demonstratie. Neem hiervoor contact met op ons op via 050 – 549 90 90 of sales@tau.nl.

Bekijk en ontdek de producten van Omega hier