Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Tau distributeur LEA Professional

Tau Audio Solutions en LEA Professional bundelen krachten voor de Benelux

Tau Audio Solutions is verheugd om de exclusieve distributeur van LEA Professional in de Benelux te zijn. Dit partnerschap tussen twee vooraanstaande namen in de audiowereld belooft een perfect afgestemde samenwerking te zijn.

LEA Professional, een toonaangevende fabrikant van innovatieve, hoogwaardige professionele versterkers met cloudgebaseerde technologieën, heeft besloten Tau Audio Solutions aan te wijzen als de officiële distributeur voor Nederland, België en Luxemburg. Dit betekent dat Tau nu een uitgebreid assortiment aan LEA Professional-producten aanbiedt, waaronder de Connect Series-versterkers en de geavanceerde versterkercontrolesoftware, SharkWare. Deze software biedt integrators verbeterde toegankelijkheid en prestaties door zowel offline als online aan systeemversterkingsconfiguraties te kunnen werken.

“Ons team bij Tau Audio Solutions is verheugd om de exclusieve distributeur van LEA Professional in de Benelux te zijn,” zegt Senta van der Vaart, Business Manager bij Tau. “Het productportfolio van LEA Professional sluit perfect aan bij de behoeften van onze klanten, en we zijn ervan overtuigd dat de LEA Cloud een exponentiële verbetering zal betekenen in hun dagelijkse werkzaamheden. Wij delen de passie van het LEA-team voor hoogwaardige producten en uitstekende service, en we zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap een groot succes zal zijn.”

De slimme versterkers van LEA Professional behoren tot de meest geavanceerde in de industrie, met functies zoals onboard DSP, WebUI, API-bediening door derden en nog veel meer. De veelzijdigheid en betrouwbaarheid van LEA Professional-producten sluiten naadloos aan op de diverse behoeften van het uitgebreide klantenbestand van Tau Audio Solutions.”

“Tau Audio Solutions staat bekend als een gerespecteerde speler in de audio-industrie, met een sterke focus op kwaliteit en toegankelijkheid,” zegt Scott Robbins, Vice President of Global Sales bij LEA Professional. “Dit partnerschap is een voorbeeld van ons streven om de wereldwijde impact van LEA Professional uit te breiden en onze hoogwaardige producten naar elke klant in Europa te brengen.”

Over LEA Professional

LEA Professional, gevestigd in South Bend, Indiana, werd opgericht om dealers en integrators in de professionele AV-markt te voorzien van de best presterende, best verbonden versterkertechnologie. Het bedrijf, opgericht in 2019, wordt geleid door ervaren professionals uit de industrie en streeft ernaar een belangrijke speler te worden in de professionele AV-sector. Bezoek leaprofessional.com voor meer informatie en volg LEA op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Ontdek hier alle producten van LEA Professional

Contact

Voor meer informatie over Tau Audio Solutions en hun assortiment aan LEA Professional-producten kun je contact opnemen met ons team via info@tau.nl. of bel +31(0)50 549 90 90.