Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Hoog tijd voor Bodet!

Exclusief distributeur Bodet banner

Tau Audio Solutions BV en Bodet Time slaan de handen ineen: Tau voert de producten van Bodet in het portfolio als exclusief distributeur in Nederland. Bodet’s producten zijn dan ook vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop.

Tau als exclusief distributeur van Bodet Time

Bodet Time is al ruim 40 jaar de onbetwiste leider in het ontwerpen en vervaardigen van klok- en tijdssynchronisatie systemen. Dit zeer gerespecteerd bedrijf is dan ook de nummer 1 in Europa als het gaat om het meten en beheren van tijd. De prachtige producten van Bodet betreffen onder diverse binnen- en buiten klokken; analoog, LCD of LED. Maar ook lestijdensignalering voor in scholen of belsystemen voor in bijvoorbeeld een fabriek, kas of warehouse. Het innovatieve Harmonys systeem van Bodet is ook nog volledig op IP gebaseerd. Sinds juni 2019 behoren de producten van Bodet tot ons portfolio, waarmee we een breed assortiment aan klok- en tijdssynchronisatie kunnen leveren aan onze klanten. Tau is dan ook zeer enthousiast over de samenwerking met Bodet!

Naar ons kun je luisteren

Tau Audio Solutions BV is al meer dan twintig jaar succesvol groothandel en leverancier van audio- en communicatiesystemen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van ringleidingsystemen, microfoonsystemen, afspeelapparatuur, les- en werktijden signalering, omroep- en ontruimingsinstallaties en geluidsinstallaties voor achtergrond- en voorgrondmuziek. Dankzij de samenwerking met Bodet kan Tau nu veel uitgebreidere oplossingen realiseren als het gaat om tijdsbeheer. Voor het netjes opbergen en afwerken van deze installaties bieden we een groot assortiment aan patchkasten en bijbehorende accessoires. Tau biedt de perfecte audio oplossing voor iedere omgeving en elke branche.

Bestel nu!

Interesse in de oplossingen van Bodet? Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. De oplossingen van Bodet worden op maat geleverd, Tau adviseert je graag over de juiste oplossing voor jouw project! Informatie nodig over de producten van Bodet of onze andere merken, advies gewenst bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.

Op de hoogte blijven van dit en ander audionieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.