Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Tau breidt productportfolio uit met Ohm

Exclusief ditributeur Ohm

Trots kan Tau aankondigen dat wij exclusief distributeur voor de Benelux zijn geworden voor het prachtige merk Ohm. Alle producten van Ohm zijn vanaf nu verkrijgbaar via de webshop of bestel deze via sales@tau.nl.

Luidsprekers die uitblinken

Sinds 1979 staat Ohm wereldwijd bekend als een fabrikant voor zowel commerciële audio installaties- als de tourindustrie. Het Engelse bedrijf heeft een toegewijd team dat constant werkt aan het ontwerpen en produceren van hun professionele en kwalitatief hoogwaardige luidsprekersystemen. Hierdoor hebben zij een prachtig portfolio op kunnen zetten met onder andere 8, 10, 12, 15 en 18” passieve en actieve opbouwluidsprekers. Daarnaast kan Tau met Ohm nu ook oplossingen bieden op het gebied van touring systemen en line arrays. Ohm is dan ook een zeer welkome aanvulling op ons productportfolio waardoor wij onze dealers nog beter van dienst kunnen zijn. Met trots maken wij dan ook bekend dat we de exclusief distributeur van Ohm zijn voor de Benelux.

Naar ons kun je luisteren

Onze slogan ‘Naar ons kun je luisteren’ is absoluut van toepassing op de producten van Ohm. Onze Tau audiospecialisten hebben met hun jarenlange ervaring behoorlijk wat luidsprekers beluisterd, maar waren zeer positief verrast en onder de indruk van de prachtige geluidskwaliteit van de Ohm luidsprekers. Ben jij ook benieuwd geworden hoe de luidsprekers van Ohm klinken? Onze audiospecialisten komen graag bij je langs voor een demonstratie. Neem hiervoor contact met op ons op via sales@tau.nl.

Bestel nu!

Uiteraard is het ook mogelijk om alle producten van Ohm direct te bestellen. Dit kan zowel via onze webshop, als per mail via sales@tau.nl. Heb je een project waar mogelijk een installatie van Ohm op van toepassing is? Onze specialisten helpen je graag bij het advies en ontwerp. Telefonisch zijn wij te breiken via +31 50 549 90 90.