Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Tau exclusief distributeur PhaseTech

 

Tau exclusief distributeur PhaseTech

 

Met trots verkondigen wij dat Tau Audio Solutions bv en PhaseTech een samenwerking zijn aangegaan. Hiermee zijn wij exclusief distributeur van PhaseTech in de Benelux. De producten van PhaseTech zijn per direct bij ons verkrijgbaar.

Merk PhaseTech

PhaseTech is een innovatieve ontwerper van home-entertainment en audiofiele luidsprekers en focust zich op het bouwen van de best klinkende luidsprekersystemen die prestaties en waarde definiëren. PhaseTech is een van de oudste en meest prestigieuze luidsprekerfabrikant in de VS en heeft talloze patenten voor luidsprekerontwerpen waaronder de soft dome tweeter. PhaseTech staat bekend om het produceren van luidsprekers die gelijkwaardig zijn met de prestaties en betrouwbaarheid van elke high-end fabrikant voor een ongeëvenaarde waarde.

PhaseTech is onderdeel van MSE Audio evenals de merken SoundTube, SoundSphere en SolidDrive. Kenmerkend voor de merken van MSE Audio zijn hun hoge kwaliteit en unieke toepassingen. Dit doet MSE Audio door gebruik te maken van de nieuwste technologie om kwaliteitsluidsprekers met uitzonderlijk geluid te produceren.

Speakers For Your Life

Luisteraars van vandaag willen luidsprekers die specifiek zijn ontworpen en aansluiten op hun persoonlijke behoeften en levensstijl. PhaseTech voorziet in deze vraag en bouwt “Speakers for your life”. Het merk heeft de techniek voor deze nieuwe audiotoepassingen ontwikkeld. Kwaliteit staat hierbij voorop. Vanaf de ontwerpfase tot aan de daadwerkelijke productie van de luidsprekers wordt de kwaliteit gewaarborgd.

PhaseTech biedt perfect passende oplossingen voor situatie waarin er meer verwacht wordt van geluid. Bijvoorbeeld in een sportschool, waarbij het hoogwaardige geluid een belangrijke motivator is voor sporters. Van de vrijwel onzichtbare Custom Installation-serie (inbouwoplossingen) tot aan de Subwoofer-serie, PhaseTech bouwt “Speakers For Your Life”. Het merk blijft zich ontwikkelen als innovatieve ontwerper van home-entertainment en audiofiele luidsprekers en focust zich op het bouwen van de best klinkende luidsprekersystemen die prestaties en waarde definiëren.

Benieuwd naar de producten van PhaseTech?

Bekijk hier de producten van PhaseTech

 

Alle producten van PhaseTech zijn vanaf nu bij ons te bestellen. Dit kan zowel via onze webshop, als per mail via sales@tau.nl.

Op zoek naar een oplossing voor jouw project?

Met een deskundig team van ervaren audiospecialisten staat Tau Audio Solutions klaar om te helpen bij zowel het advies, ontwerp als de levering van audio- en communicatieprojecten. Voor meer informatie over onze merken, producten en diensten neem contact op via 050 549 90 90 of via info@tau.nl.