Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Tau nu exclusief distributeur Loetronic

Tau exclusief distributeur Loetronic 2020

 

Met trots kunnen wij aankondigen dat Tau Audio Solutions vanaf 2 juni 2020 zich exclusief distributeur in de Benelux van Loetronic mag noemen. Met deze prachtige toevoeging van de producten van Loetronic aan het portfolio, kan Tau Audio Solutions haar klanten nog beter bedienen en ondersteunen bij audio- en communicatieprojecten.

Out-of-the-box oplossingen

De samenwerking tussen Loetronic en Tau Audio Solutions is een perfecte match. De unieke en flexibele oplossingen van Loetronic bieden fantastische oplossingen voor de meest diverse vraagstukken. Tau Audio Solutions staat erom bekend unieke oplossingen op het gebied van audio te kunnen bieden. Het out-of-the-box denken bij Tau zorgt dat er voor elk project wel een oplossing bestaat. Met de toevoeging van Loetronic aan het portfolio zijn hier nu nog meer mogelijkheden voor.

Loetronic biedt een breed scala aan toepassingen

Het bedrijf Loetronic, gevestigd in Aachen te Duitsland, is ontstaan in het jaar 2005. Loetronic ontwikkelt en fabriceert diverse digitale audio- en video oplossingen, doorgaans op basis van MP3 en Flashcards. Het zijn ideale oplossingen om bijvoorbeeld spraakaankondigingen of muziekcontent af te laten spelen op gerichte momenten. Aanvullende producten zoals de Prio box bieden unieke oplossingen om ook bestaande systemen eenvoudig geschikt te maken voor het afspelen van audio bestanden welke een hogere prioriteit genieten dan de achtergrondmuziek. Een RTC module maakt het daarnaast mogelijk om een audiobestand elke x minuten af te spelen. Zowel als geïntegreerde module en ook als standalone audiospeler zijn de producten van Loetronic betrouwbaar, ongekend flexibel en voor vele toepassingen geschikt.

Bekijk hier de producten van Loetronic

Op zoek naar een oplossing voor uw audio project?

Met een deskundig team van ervaren audiospecialisten staat Tau Audio Solutions klaar om te helpen bij zowel het advies, ontwerp als de levering van audio- en communicatieprojecten. Voor meer informatie over onze merken, producten en diensten neem contact op via +31 (0)50-549 90 90 of via info@tau.nl.