Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Tau nu exclusief distributeur WORK PRO

 

Tau distributeur Work Pro

 

Met trots kan Tau Audio Solutions bv verkondigen dat wij met Equipson sa een samenwerking zijn aangegaan. Vanaf 1 mei 2020 is Tau Audio Solutions exclusief audio distributeur van WORK PRO in de Benelux. Met deze prachtige samenwerking bundelen beide bedrijven hun krachten, kennis en expertise om hun klanten nog beter te bedienen en te ondersteunen.

Samenwerking Tau Audio Solutions en WORK PRO

Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus was het helaas niet mogelijk om de samenwerking tussen de beide bedrijven met een handdruk te bevestigen. Op creatieve wijze, middels een online meeting, hebben beide partijen het vertrouwen in elkaar uitgesproken en zien uit naar een mooie en zeer succesvolle samenwerking.

Tau Audio Solutions gevestigde naam in de AV-branche

Tau Audio Solutions, gevestigd in Groningen, is al meer dan 20 jaar een succesvolle groothandel en leverancier van audio- en communicatiesystemen in de Benelux. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van ringleidingsystemen ten behoeve van slechthorende, omroepinstallaties en geluidsinstallaties voor achtergrond- en voorgrondmuziek. Dankzij een zeer servicegerichte aanpak is Tau Audio Solutions al jaren een gevestigde naam in de AV-branche.

Het merk WORK PRO

Het merk WORK PRO van Equipson sa staat bekend om het uitgebreide assortiment van betrouwbare en ook betaalbare oplossingen op het gebied van audio en aanverwant. Dankzij de continue focus van WORK PRO op hun Research en Development afdeling breiden zij hun portfolio continue uit, waarbij er goed gekeken wordt naar de exacte wensen van de gebruiker.

Senta van der Vaart – directrice bij Tau Audio Solutions – is trots op de nieuwe samenwerking. “Wij zijn zeer verheugd om de audio distributeur voor WORK PRO in de Benelux te zijn geworden. Het is een perfecte aanvulling op ons productportfolio en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te bedienen. We ervaren een zeer prettige en professionele ondersteuning van Equipson sa en we kijken uit naar een langdurige samenwerking.”

Juan José Vila – CSO Equipson sa – is blij met de nieuwe vertegenwoordiging in de Benelux. “We are very excited to work with Tau Audio Solutions as distributor for WORK PRO audio products in the Benelux. With their expertise and professionalism with project integrations and training to customers, we are sure that the WORK PRO brand will be well represented as Tau Audio Solutions is well-known and recognized as a reference company in the territory.”

Bestel nu!

Uiteraard is het ook mogelijk om alle producten van WORK PRO direct te bestellen. Dit kan zowel via onze webshop, als per mail via sales@tau.nl.
Op zoek naar een oplossing voor uw audio project? Met een deskundig team van ervaren audiospecialisten helpen je graag bij het advies en ontwerp.
Telefonisch zijn wij te bereiken via +31(0)50-549 90 90.