Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Tau opent Experience Room voor geluidsmaskering

Tau opent Experience Room voor geluidsmaskering banner

Om relaties nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Tau Audio Solution BV in samenwerking met WTC Almere een nieuwe demoruimte voor Sound Masking gecreëerd. De installatie is gerealiseerd door TSR Audiovisueel.

Experience room is vanaf nu te boeken!

Deze nieuwe demoruimte is gevestigd in één van de meest markante gebouwen van Midden-Nederland namelijk het World Trade Centre te Almere. Deze unieke vergaderlocatie met een fantastisch uitzicht is eenvoudig te bereiken. Als bezoeker van het WTC kan er geparkeerd worden in de inpandige WTC garage. Kom je met het openbaar vervoer? Het WTC ligt op loopafstand van het station.

Ervaar de kracht van geluidsmaskering voor jouw branche

In de demoruimte is te ervaren wat geluidsmaskering precies inhoudt. Het kan rust in grote kantoortuinen creëeren en beschermd de privacy van werknemers, klanten en patiënten in situaties waarin dat nodig blijkt. De vergaderruimte in het WTC is zo ingericht dat er verschillende praktijkvoorbeelden nagebootst kunnen worden, zodat ook jouw situatie na te spelen is.

Vergaderlocatie met privacy

Naast dat Tau deze ruimte als demoruimte kan gebruiken, is de vergaderruimte uiteraard ook gewoon te boeken voor vergaderingen. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie waarbij gasten ontvangen worden in alle rust en verzekerd zijn van privacy? Boek dan deze unieke vergaderruimte in het WTC, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van Sound Masking. De comfortabele vergaderruimte biedt genoeg plaats aan een grote hoeveelheid personen. Daarnaast biedt de compleet ingerichte ruimte alle benodigde audiovisuele ondersteuning.

Boek nu een Demo of training!

Nieuwsgierig geworden? We nodigen je van harte uit in Almere om je te verwonderen over de mogelijkheden van geluidsmaskering. Ook bieden we trainingen aan om te zorgen dat je medewerkers over de juiste kennis beschikken. Om de demoruimte te bezoeken of een training te volgen kunt je contact opnemen met onze salesafdeling, via het contactformulier of +31 50 549 9090.

Op de hoogte blijven van dit en ander audionieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.