Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Traditionele Lestijdsignalering

Lestijdsignalering uitgelicht banner

Uw rooster laten werken met signalering.
Lestijdsignalering ook wel schoolbel genoemd passen we veel toe in het onderwijs. Gebouwen worden voorzien van luidsprekers of belunits eventueel aangevuld met lichtsignalering. Op vooraf bepaalde tijden wordt er een bericht of belsignaal afgespeeld zodat de leerlingen weten wanneer het lesuur ten einde is of start. Naast lestijdensignalering voor scholen kan dit ook toegepast worden voor alarmeringen of werktijden in bedrijven.

Oplossing voor lestijdsignalering

Voor een basis tijdsignaleringssysteem zijn een master-klok en luidsprekers nodig.  Tau biedt verschillende master-klokken met elk hun eigen functies en mogelijkheden. Ook luidsprekers zijn er in diverse soorten en maten. Zo zijn er DHF draadloze of IP adresseerbare luidsprekers, op- en inbouw varianten en worden er luidsprekers geleverd voor gebruik binnen of in de buitenlucht. Het is ook mogelijk om het systeem te koppelen met een audio installatie.

Maak een compleet lestijdsignaleringssysteem

Tau biedt alles wat nodig is om een geheel tijd distributie netwerk te realiseren. Zo worden er oplossingen ter uitbreiding geboden voor bijvoorbeeld omroepen, relaisschakeling en achtergrondmuziek. Ook kan middels Tau’s producten voor lestijdsignalering elke situatie veilig gemaakt worden, denk hierbij aan een complete lockdown bij het indrukken van een paniekknop of een volledige openstelling bij het afgaan van een brandalarm. Het portfolio van Tau biedt allerlei microfoons, flashes, sirenes en accessoires om een compleet geschikt tijd distributie netwerk in te richten voor iedere situatie.

Tijd voor Tau!

Hulp nodig bij het vinden van de juiste belsystemen en pauze-, lestijdsignalering? Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten. Neem contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.

Op de hoogte blijven van dit en ander audionieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.