Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Uitbreiding van de Pan Acoustics AMT serie!

 

De Pan AMT serie is een zeer hoogwaardige 2-weg luidspreker lijn van Pan Acoustics. De AMT serie kenmerkt zich door het gebruik van de Air Motion Transformer; de zogenoemde AMT tweeter van Mundorf. De nieuwste aanwinst in de AMT luidspreker lijn is de P 12 AMT line array luidspreker.

NIEUW: Elegante en krachtige P 12-AMT luidspreker. Natuurlijk en transparant geluid

Uitbreiding Pan Acoustics AMT serie P 12-AMT

De P 12 AMT is een elegante, passieve line array luidspreker voorzien van 12x 3.5 inch HQ drivers. Zoals alle luidsprekers in de AMT serie beschikt ook deze luidspreker over de AMT tweeter van Mundorf. De 1,5 meter lange P 12 AMT levert een nauwkeurig en zeer aangenaam geluid. Zelfs op een afstand van wel 20 meter. Met het elegante design en de uitmuntende geluidskwaliteit is deze luidspreker de oplossing bij projecten waar de eisen hoog zijn, zowel op het gebied van spraak als muziek. Helemaal in combinatie met de 12” subwoofer P SW-112 van Pan Acoustics weten luisteraars niet wat hen overkomt en staat men simpelweg verstelt van het prachtige geluid.

Per direct verkrijgbaar

De P 12 AMT is vanaf nu leverbaar en wordt standaard geleverd in het wit (RAL 9010), zwart (9005) of aluminium (RAL 9006). Op verzoek is de P 12 AMT luidspreker ook in elke gewenste RAL kleur verkrijgbaar. Dit maakt dat deze luidspreker perfect op gaat in elk interieur. Ook is de P 12 AMT een prachtige oplossing naast grotere beeldschermen, die we met regelmaat op locaties tegenkomen.

Bekijk hier de specificaties van de P 12 AMT luidspreker

Horen is geloven

Benieuwd of de Pan Acoustics P 12 AMT ook de oplossing is voor jouw project? Laat je zelf verrassen door de uitmuntende geluidskwaliteit en vraag een demonstratie aan! Bij Tau Audio Solutions kunnen wij zowel een demonstratie op de projectlocatie verzorgen als in onze eigen showroom in Groningen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via 050 549 90 90 of info@tau.nl.