Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Nieuwe producten Contacta

Contacta V12a ringleidingversterker

V7 en V12a

Contacta heeft onlangs de eerste twee ringleidingversterkers van hun nieuwe V-Serie uitgebracht, de V7 en de V12a. Deze moderne, ruimtebesparende versterkers zijn nog makkelijker te installeren dan hun voorgangers. De nieuwe apparaten zijn ontworpen om een superieure geluidskwaliteit te produceren, met onder andere een uitstekende Automatic Gain Control. Dat de versterkers klasse D en DSP technologie combineren, maakt ze uiterst efficiënt. De efficiëntie zorgt ook dat er minimale warmte wordt gegenereerd, zodoende is er een passieve koeling gebruikt in de apparaten in plaats van een ventilator. Hierdoor zijn ze stiller, lichter en hebben ze minder onderhoud nodig. Deze compacte, sterke apparaten verzorgen een moderne en ruimtebesparende oplossing, en beschikken daarnaast ook over slimme zelfdiagnose. De versterkers zijn met name geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes.

Gemak

Bij Contacta staat eenvoud hoog in het vaandel, dus tijdens het vormgegeven van de versterkers wordt steeds rekening gehouden met de installateur en met de gebruiker. Zo zorgen de Euroblock connectoren ervoor dat de installatie vlot en soepel verloopt en de apparaten zijn zowel vrijstaand als in een 19” rack te installeren. Door de simpele voorkant met een enkele draaiknop, is het apparaat heel gebruikersvriendelijk: de instellingen kunnen hiermee moeiteloos aangepast worden.

Contacta V-serie

De V-serie zal verscheidene nieuwe versterkers bevatten in diverse vermogens, met een enkele of twee uitgangen. Zo is de V7 voorzien van een enkele uitgang en beschikt de V12a over twee uitgangen. Met de V12a is hierdoor zelfs voor gecompliceerde ringleidingsystemen maar een enkele versterker nodig. Het brede scala aan ultra-efficiënte versterkers geeft je daarmee de variatie die je nodig hebt om voor elke situatie een ringleidingsysteem te kunnen realiseren. De versterkers zullen de luisterervaring van hoortoelstelgebruikers geheel veranderen, vanwege de uitstekende geluidskwaliteit van zowel spraak als muziek.

Lees hier meer over de producten van Contacta.