Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Veilig persoonlijk contact met uw omgeving

 

intercomsysteem veilig persoonlijk contact

Momenteel wordt er op diverse locaties gewerkt met plexiglazen schermen tussen bezoekers en medewerkers. Een glaswand zorgt voor extra bescherming van uw medewerkers wanneer zij contact hebben met diverse klanten. Ook is het momenteel veelal alleen nog naar elkaar zwaaien door het raam wanneer familie zich in het verzorgtehuis bevindt. Het glas tussen beide verhindert een goede communicatie.

Toch bijpraten met familie

Juist voor ouderen waar eenzaamheid al vaker een probleem is, kan contact met de omgeving hebben zo belangrijk zijn. Vanwege het bezoekverbod in verpleeghuizen en zorgvoorzieningen kunnen bewoners hun naasten tijdelijk niet meer ontmoeten. Een verzorgingshuis bedacht hier handige en mooie oplossing voor: een intercomsysteem. Bekijk hier het filmpje. Door de communicatie door het raam te faciliteren is persoonlijk contact toch mogelijk. Iemand zien en spreken is anders in persoon dan via internet of de telefoon. Via een intercomsysteem kan er perfect met elkaar gecommuniceerd worden en blijf je toch op veilig afstand van elkaar.

Intercomsysteem op maat gemaakt

Tau Audio Solutions biedt hiervoor prachtige intercomsystemen. Dit betreft de STS-K062. Het systeem kan ook buiten gebruikt worden en hoeft dus niet elke avond naar binnen gehaald te worden. De microfoon aan zowel de bezoekerszijde als die van degene in het verzorgtehuis hoeven niet dicht bij het gezicht gehouden te worden. Zo blijft de hygiëne geborgd. Ook wordt het systeem geleverd met ringleidinglus, zodat slechthorenden hun gehoorapparaat erop aan kunnen sluiten.

Contacta-STS-K062

 

Goede klantenservice

Nu er bij veel winkels en supermarkten plexiglazen schermen gebruikt worden tussen bezoeker en personeel gaat dit ten koste van de verstaanbaarheid. Juist ook in deze bijzondere tijden, waarin we elkaar willen helpen, is een goede communicatie enorm belangrijk. Ook hier biedt een intercomsysteem een goede en passende oplossing. Het systeem kan geheel naar wens ingericht worden, met verschillende microfoons of luidsprekers passende bij uw winkel, zodat u de beste service kunt blijven verlenen aan uw bezoekers.

Contacta-K062

STS-K062 intercomsysteem:

  • Zeer goede geluidskwaliteit
  • Inclusief ringleidinglus, t.b.v. gehoorapparaten
  • Stabiele verbinding, niet storingsgevoelig
  • Eenvoudig te installeren en eenvoudig in gebruik
  • Geschikt voor gebruik binnen als ook buiten

Meer informatie of direct bestellen?

Neem contact op met onze experts van Tau Audio Solutions. Wij helpen u graag verder met passende oplossingen.
Bel 050-549 9090 of mail info@tau.nl.