Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Voorraadopruiming

voorraadopruiming banner

Op onze website is een overzicht te vinden van producten die bij Tau End of Life zijn. Deze producten worden tegen een extra scherp tarief weggezet. Uiteraard zolang de voorraad strekt.

Nieuwe en EOL producten

Met regelmaat introduceren onze fabrikanten vernieuwende en innovatieve producten. Via onze nieuwsbrief en website informeren wij onze klanten over deze nieuwe producten. Het kan echter ook voorkomen dat bepaalde verouderde producten weer uit het assortiment van onze fabrikanten verdwijnen. Daarnaast kan het zijn dat Tau ervoor kiest om bepaalde producten of merken niet meer te voeren.

Op de hoogte blijven

Wanneer producten nog slechts beperkt leverbaar zijn dan verschijnt er op onze prijslijst bij de betreffende producten een omschrijving met discontinued – while stock lasts. We hebben echter gemerkt dat dit niet altijd duidelijk is. Vandaar dat wij ervoor kiezen om onze klanten ook te voorzien van een overzicht met End Of Life producten die momenteel nog op voorraad zijn. Deze producten worden tegen een extra scherpe prijs aangeboden. Ideaal om nog een tijdelijke voorraad aan te vullen of om een project extra scherp in te zetten. Een overzicht van deze producten en de prijzen is te downloaden via onze website.

Login

Om de lijst te kunnen downloaden kan er ingelogd worden op onze site. Nog geen login? Neem dan contact met ons op via sales@tau.nl of +31 50 549 90 90. Ook voor vragen over de producten of de beschikbaarheid zijn wij bereikbaar via deze contactgegevens.

Let wel, genoemde aantallen in de lijst kunnen snel variëren. We proberen de lijst up to date te houden, maar aan de aantallen kunnen geen rechten ontleend worden.

Op de hoogte blijven van dit en ander audionieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.