Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Wederom uitbreiding T-racks portfolio

 

Onze slogan “Naar ons kun je luisteren” draaien wij op zijn tijd ook graag om. Met andere woorden, wij luisteren graag naar de behoefte van onze klanten. En waar mogelijk blijft het niet alleen bij luisteren. Deze nieuwe uitbreidingen van het T-racks portfolio zijn daar een goed voorbeeld van.

Kleiner rack, meer ruimte

Uitbreiding portfolio T-racks NCB22-68

Diverse klanten gaven aan dat ze behoefte hebben aan een diepere patchkast, alleen niet direct 37 of 42 eenheden hoog. De T-racks NCB22-68 met een diepte van 800 mm is hier de ideale oplossing voor. Vanaf 1 juni 2021 is deze nieuwe pachtkast van T-racks bij ons verkrijgbaar! Let wel, de eerste voorraad is beperkt. Bestel op tijd om teleurstelling te voorkomen. Pre-order now!

Handig opgeborgen

Uitbreiding portfolio T-racks FWCB4-50 Flat wall rack mountNiet iedere situatie leent zich voor het plaatsen van een (dubbel scharnierende) wandkast. Soms zijn onze double section of gewone wandkasten simpelweg te groot. De FWC4-50 van T-racks biedt in deze situaties een uitkomst! Deze platte 4HE wandkast is eenvoudig aan de muur, het plafond of bijvoorbeeld onder een tafel te monteren. De boven- en onderzijde van het rack zijn open voor eenvoudige bediening dan wel het doorvoeren van kabels. De T-racks FWC4-50 is de ideale oplossing in kleinere ruimten waar het slechts om het plaatsen van enkele 19” apparaten gaat. De T-racks FWC4-50 is per direct beschikbaar!

Meer informatie?

Een offerte aanvragen of direct een order plaatsen kan via sales@tau.nl of bel +31(0)50 549 90 90. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden met de producten van T-racks.