Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Blijf op de hoogte van het laatste audionieuws!

De ontwikkelingen en trends rondom technologie van audio- en communicatiesystemen gaan razendsnel. Als groothandel en leverancier van audio- en communicatiesystemen en aanverwante producten als klokken, scoreborden en 19” apparatuur hebben we maandelijks genoeg interessante en leuke nieuwe ontwikkelingen te vertellen. We delen deze graag met je.

Nieuwe releases, productontwikkelingen, product reviews door onze audio experts, toepassingen en ervaringen uit het werkveld en interessante (korting)acties. Via onze maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van interessant audionieuws, ontvang praktische tips, profiteer van acties en nog veel meer, eenvoudig via e-mail. Mis niet langer de nieuwste ontwikkelingen op audio gebied!

Beurzen en productdemonstraties

Het afgelopen jaar is voor iedereen flink aanpassen geweest door de COVID-19 situatie. Het zal je daarom niet ontgaan zijn dat de Integrated Systems Europe (ISE) dit jaar niet doorgaat in de vorm zoals we voorgaande jaren gewend waren. De ISE is voor ons altijd een prachtige gelegenheid om onze klanten persoonlijk te zien, en hen kennis te laten maken met de nieuwste producten en ontwikkelingen. Omdat we deze mogelijkheid dit jaar niet hebben, houden we je graag op de van alle ontwikkelingen via onze website, nieuwsbrief en social media kanalen. Blijf ons dus volgen om de komende weken meer informatie te ontvangen. Gezien de positieve ontwikkelingen rondom COVID-19, hopen we op de ISE 2022 aanwezig te zijn.

Vraag een demo aan

Producten moet je ervaren en beleven. Bij Tau Audio Solutions begrijpen wij dit als geen ander. En zeker als het om geluid gaat. Zoals bijvoorbeeld het geluid van Pan Beam luidsprekers in een kerk. Geluid, het luisteren, geeft een totaal andere beleving dan wanneer je alleen de specificaties van de speakers leest. Bij Tau zeggen we niet voor niks Naar ons kun je luisteren.

Speelt er een project bij één van jouw klant en is een productdemonstratie gewenst? Vraag een demo bij ons aan via info@tau.nl of bel 050-549 90 90. Een demonstratie verzorgen wij zowel op de klantlocatie als in onze zeer ruime showroom, waarbij we rekening houden met de geldende COVID-regels.

Kom in contact

Vragen? Ons enthousiaste team van audio experts beantwoordt ze graag. Neem contact met ons op bij vragen. Of als er bijvoorbeeld behoefte is om een project te overleggen. We denken graag mee. Bel ons 050-549 90 90 of stuur een e-mail info@tau.nl.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op
Linkedin Logo twitter logo facebook logo youtube logo

 

Vraag hier een demonstratie aan