Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Clearly different

Clockaudio - clearly different

Clockaudio – professional microphone systems

Bij Clockaudio is het interne onderzoeks- en ontwikkelingsteam ontzettend belangrijk. Ze richten zich op het vinden van antwoorden voor heel specifieke vraagstukken. De nadruk ligt er namelijk op om klanten precies te bieden wat ze nodig hebben. Clockaudio ontwikkelt samen met de klant de ideale oplossing in plaats van een zo passend mogelijk kant en klaar product aan te bieden. Er is dan ook mogelijkheid om prototypes te onderzoeken en aan te passen naar de wensen. Zo worden er steeds unieke, nieuwe microfoons op de markt gezet, gemiddeld zo’n vier à vijf per jaar. Inmiddels bestaat Clockaudio’s portfolio dan ook al uit honderden verschillende producten. De mogelijkheid tot modificeren maakt Clockaudio ‘clearly different‘.

Clockaudio zet zich niet alleen in voor innovatie, maar ook voor kwaliteit. In hun eigen fabriek wordt de apparatuur geproduceerd en gecontroleerd. Een mooi voorbeeld van deze kwaliteit is de knuckle joint. Deze is moeilijk te maken en gaat er vaak na verloop van tijd slecht uitzien, omdat het buigen de verflaag beschadigt. Clockaudio heeft dit opgelost, hun knuckle joints zijn van solide kwaliteit en de verf blijft er gelikt uitzien.

We lichten graag een aantal producten voor je uit.

CW 7000 serie

Deze draadloze microfoons zijn de opvolgers van de CW 9000 serie. De CW 7000R ontvanger wordt respectievelijk geleverd met de CW 7000 draadloze hand held microfoon of de CW 7001 tie-clip microfoon met bijbehorende belt pack. Door middel van twee onafhankelijke RF ontvangers wordt true diversity gerealiseerd en een stabiele ontvangst gewaarborgd. De ontvanger is voorzien van een gebalanceerde uitgang middels XLR of 6.3mm (1/4”) Jack socket.

CDT 100

Deze Dante converter is een geavanceerd communicatie-apparaat dat makkelijk onder tafels geïnstalleerd kan worden. De CDT 100 beschikt over vier audio ingangen. Het gebruikt het Dante protocol om audio- en bedieningssignalen via ethernet te transporteren naar de ontvangende audio apparatuur. Er kunnen tot wel zes systemen aan elkaar gekoppeld worden met een enkele CAT-5 ethernetkabel. Niet alleen is de converter compatible met alle Dante producten, maar ook met de meeste logic control systems en AES67.

C 303-D

Voor het opvangen van geluid in 360º kan deze drie elementen plafondmicrofoon gebruikt worden. Het is voorzien van drie gevoelige cardioid capsules en wordt geleverd met een Dante converter, die in het plafond ingebouwd kan worden. De bijgeleverde 2,5 meter kabel is voorzien van Tini Q connector. De microfoon beschikt over een programmeerbare LED indicator die aangeeft of de microfoon actief is. Dante / AES67 uitgangen maken het mogelijk om gemakkelijk  te verbinden met een compatibele DSP. Nu, naast zijdeglans zwart gekleurd, ook verkrijgbaar in hoogglans wit.

CCRM

Met dit apparaat kun je een microfoon gemotoriseerd in en uit het plafond laten komen. Deze kan bediend worden met de bijgeleverde afstandsbediening of middels een DSP. De infraroodsensor is voorzien van een groene en een rode indicatie LED. Er kunnen tot 99 units gekoppeld worden aan de master unit.

De CCRM 4000 kan geleverd worden met een 350º richtbare microfoon, met 40º knuckle joint. Daarnaast kan er ook voor gekozen worden om de CCRM 4000 te gebruiken met de ronde, zijdeglans zwarte C 303-RF of hoogglans witte C 303W-RF microfoons. In deze microfoon zitten drie microfoons, waardoor er 360º geluid opgevangen wordt.

Lees hier meer over de producten van Clockaudio. Kom naar onze showroom om Clockaudio te ervaren!