Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Contacta V PRO ringleidingversterkers

Contacta V PRO is een serie van ringleidingversterkers. De serie bestaat uit drie versterkers; de V22a PRO, V34 PRO en V34a PRO. Deze klasse D versterkers zijn in het Verenigd Koninkrijk gefabriceerd en ontworpen om de beste geluidskwaliteit te produceren.

Krachtige versterkers met LAN connectie

De V PRO ringleidingversterkers beschikken over uitstekende Automatic Gain Control, slaapstand en slimme zelfdiagnose. De versterkers combineren DSP met klasse D technologie. Daarnaast geeft een krachtige processor piekvermogen waar nodig, voor eersteklas muziekkwaliteit en levensechte spraakreproductie. Zo veranderen de versterkers uit de V PRO serie de luisterervaring van slechthorenden compleet.

Alle versterkers in de V PRO serie beschikken over een LAN poort. Dit houdt in dat de versterkers aangesloten kunnen worden op het netwerk. Het configureren van de versterkers kan hierdoor eenvoudig en snel via het lokale netwerk en de eenvoudige stap-voor-stap installatiewizard die de Contacta V PRO serie biedt. Bijkomend voordeel is dat de versterkers beschikken over de mogelijkheid om e-mail alerts te versturen. Door de slimme zelfdiagnose zijn de versterkers in staat om bij een notificatie een bericht via e-mail uit te sturen. Zo zijn beheerders continue op de hoogte van de status van de apparatuur en kunnen zij waar nodig proactief actie ondernemen.

Gebruiksvriendelijk

Tijdens het vormgeven van de gebruiksvriendelijke V PRO serie is steeds gelet op eenvoud en gebruikersgemak. Daardoor zijn de ringleidingversterkers simpel te bedienen door de draaiknop op de voorkant. Het verlichte LCD scherm aan de voorzijde zorgt ervoor dat de instellingen tijdens het configureren makkelijk uit te lezen zijn. Ook is het mogelijk om de gebruikersvriendelijke configuratie wizard via het netwerk te gebruiken voor de configuratie van de versterkers.

Ideaal voor middelgrote tot grote ringleidingsystemen

De Contacta V PRO serie is zeer geschikt voor toepassing in middelgrote tot grote ruimten. De 19″ 1HE hoge V PRO serie versterkers kunnen vrijstaand gebruikt worden of in een 19” patchkast geïnstalleerd worden, wat de toepassing van deze versterkers zeer veelzijdig maakt. Met een scala aan spanningsmogelijkheden biedt de ultra-efficiënte V-PRO serie de verscheidenheid die nodig is om een lus voor elke ruimte te creëren. De V22a PRO en V34a PRO beschikken maar liefst over twee uitgangen met Euroblock connectoren. Hierdoor is zelfs voor gecompliceerde loop systemen maar een enkele versterker nodig. Dit is ideaal wanneer de lus in een zogenoemde phased array gelegd wordt voor het realiseren van maximale privacy. Deze ringleidingversterkers zijn daarom ideaal voor gebruik in, onder andere, onderstaande toepassingen.

  • Congreszalen
  • Gebedshuizen
  • Auditoria
  • Collegezalen
  • Theaters
  • Vergaderruimten
  • Rechtzalen

Specificaties van de Contacta V PRO Serie

V22a PRO
V34a PRO
V34 PRO
V22a V34a v34
Frequentiebereik 100 Hz – 5 kHz 100 Hz – 5 kHz 100 Hz – 5 kHz
Arms
2x 8 A 2x 12 A 12 A
Vrms 2x 22,6 V 2x 34 V 34 V
Klasse D D D
Aansluitingen 2 x gebalanceerde microfoon fantoomstroom
1 x gebalanceerde lijn level XLR of Euroblock
2x lus uitgang
2 x gebalanceerde microfoon fantoomstroom
1 x gebalanceerde lijn level XLR of Euroblock
2x lus uitgang
2 x gebalanceerde microfoon fantoomstroom
1 x gebalanceerde lijn level XLR of Euroblock
Toepasbaarheid Gemiddelde ruimten Grote ruimten Grote ruimten
Dekking naar ratio* 1:1 1024 m2
1:2 1105 m2
1:3 1160 m2
1:1 1521 m2
1:2 1741 m2
1:3 1680 m2
1:1 702 m2
1:2 882 m2
1:3 1200 m2
Kleur Zwart Zwart Zwart
Afmetingen
(H x B x D)
44 mm x 434 mm x 301 mm 44 mm x 434 mm x 301 mm 44 mm x 434 mm x 301 mm
Verpakt aantal 1 1 1
  Bekijk meer over
de V22a PRO
Bekijk meer over
de V34a PRO
Bekijk meer over
de V34 PRO

 

*Betreft een indicatie. Neem contact op met Tau Audio Solutions voor een passend advies.

Exclusief Contacta distributeur

De samenwerking tussen Contacta en Tau Audio Solutions BV bestaat al vele jaren. Met de meer dan twintig jaar ervaring van Tau op het gebied van ringleiding en de meer dan 45 jaar van Contacta, ben je gegarandeerd van de beste ondersteuning op het gebied van ringleiding- en intercomsystemen. Als gekwalificeerde partner adviseert Tau zijn klanten graag bij het selecteren van de juiste productmix. Ook bieden wij begeleiding bij ontwerp en installatie van het project, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. In onze showroom kun je de mogelijkheden en kwaliteit van de producten van Contacta worden ervaren.

Contacta

Contacta staat bekend om hun innovatieve, betrouwbare ringleiding-, balie- en intercomsystemen. De compacte, gebruikersvriendelijke producten bevorderen klantenservice en verbeteren toegankelijkheid. Zo streeft Contacta ernaar om dingen simpel te maken voor iedereen en oplossingen te bieden die de levenskwaliteit verhogen. Contacta’s producten worden onder andere gebruikt in aanleunwoningen, apotheken, bioscopen, conference centra, gebedshuizen, historische plekken, klaslokalen, musea, rechtbanken, theaters, vergaderruimten, verpleeghuizen en wachtruimten.

Vragen over de producten van Contacta?

Bij Tau Audio Solutions beschikken wij over een enthousiast team van audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Daarnaast hebben wij vrijwel alle producten van Contacta en de andere merken uit het portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Bij een ringleidingsysteem zijn een aantal factoren van belang voor een goed werkend systeem. Zaken zoals de dimensies van de ruimte waar het systeem moet worden geïnstalleerd en de materialen die in de vloer aanwezig zijn, kunnen eventueel invloed hebben op het magnetisch veld. Tau Audio Solutions BV kan daarom desgewenst proefmetingen voor ringleidingsystemen verzorgen om te bepalen wat de juiste opstelling zal zijn. Heb je meer informatie over een specifiek product, advies bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling nodig? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons +31 50 549 9090.