Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Contacta V ringleidingversterkers

contacta v banner

Contacta V-serie

Contacta V is een serie van ringleidingversterkers. De serie bestaat uit vier versterkers, de V7, V15, V15a en V22. De klasse D versterkers zijn in het Verenigd Koninkrijk gefabriceerd en ontworpen om de beste geluidskwaliteit te produceren. In tegenstelling tot veel conventionele versterkers, heeft de V-serie geen ventilator nodig, maar zijn deze voorzien van passieve koeling. Dit resulteert in stille, lichte en onderhoudsvriendelijke producten.

Krachtige versterkers

De ringleidingversterkers beschikken over uitstekende Automatic Gain Control, slaapstand en slimme zelfdiagnose. De versterkers combineren DSP met klasse D technologie. Door de efficiëntie van de versterkers wordt er minimale warmte gegenereerd. Er zit daarom geen ventilator, maar een passieve koeling binnenin. Ook zijn de ringleidingversterkers voorzien van thermische bescherming. Daarnaast geeft een krachtige processor piekvermogen waar nodig, voor eersteklas muziekkwaliteit en levensechte spraakreproductie. Zo veranderen de versterkers uit de V-serie de luisterervaring van slechthorenden compleet.

Gebruiksvriendelijk

Tijdens het vormgeven van de gebruiksvriendelijke V-serie is steeds gelet op eenvoud en gebruikersgemak. Daardoor zijn de ringleidingversterkers simpel te bedienen middels de draaiknop op de voorkant. Het verlichte LCD scherm aan de voorzijde zorgt ervoor dat de instellingen tijdens het configureren makkelijk uit te lezen zijn.

Ideaal voor kleine tot middelgrote ringleidingsystemen

Contacta V is zeer geschikt voor toepassing in kleine tot middelgrote ruimten. De compacte V-versterkers kunnen vrijstaand gebruikt worden of middels de MBR-V1 of MBR-V2 bevestigingsbeugels in een 19” patchkast geïnstalleerd worden, wat toepassing zeer veelzijdig maakt. Met een scala aan spanningsmogelijkheden biedt de ultra-efficiënte V-serie de verscheidenheid die nodig is om een lus voor elke ruimte te creëren. De V15a beschikt maar liefst over twee uitgangen met Euroblock connectoren, waardoor zelfs voor gecompliceerde loop systemen maar een enkele versterker nodig is. Deze ringleidingversterkers zijn daarom ideaal voor gebruik in, onder andere, onderstaande toepassingen.

  • Aanleunwoningen
  • Bioscopen
  • Congreszalen
  • Gebedshuizen
  • Klaslokalen
  • Theaters
  • Vergaderruimten
  • Verpleeghuizen
  • Wachtruimten

Specificaties van de Contacta V-serie

V7 V15 V15a V22
contacta V7 contacta V14 contacta V15 Contacta V22
Frequentiebereik 80 Hz – 6,5 kHz 80 Hz – 6,5 kHz 80 Hz – 6,5 kHz 80 Hz – 6.5 kHz
Stroomvereisten 5 A 5 A 5 A 12 A
Spanning 7 V 15 V 15 V 22 V
Klasse D D D D
Aansluitingen 1 x gebalanceerde microfoon fantoomstroom
1 x gebalanceerde lijn level XLR of Euroblock
1 x gebalanceerde microfoon fantoomstroom
1 x gebalanceerde lijn level XLR of Euroblock
1 x gebalanceerde microfoon fantoomstroom
1 x gebalanceerde lijn level XLR of Euroblock
2x lus uitgang
2 x gebalanceerde microfoon
fantoomstroom
1 x gebalanceerde lijn level XLR of Euroblock
Toepasbaarheid Kleine ruimten Kleine tot middelgrote ruimten Kleine tot middelgrote ruimten Gemiddelde tot grote ruimten
Dekking naar ratio* 1:1 275 m2
1:2 325 m2
1:3 445 m2
1:1 385 m2
1:2 480 m2
1:3 650 m2
x 1:1 715 m2
1:2 899 m2
1:3 961 m2
Kleur Zwart Zwart Zwart Zwart
Afmetingen (H x B x D) 42 mm x 198 mm x 132 mm 42 mm x 198 mm x 132 mm 42 mm x 196 mm x 132 mm 44 mm x 433 mm x 166 mm
Nettogewicht 0,94 kg 0,98 kg 0,98 kg
Verpakt aantal 1 1 1 1
  Bekijk meer Bekijk meer Bekijk meer Bekijk meer

*Betreft een indicatie. Neem contact op met Tau Audio Solutions voor een passend advies.

Exclusief Contacta distributeur

De samenwerking tussen Contacta en Tau Audio Solutions BV bestaat reeds vele jaren. Met de meer dan twintig jaar ervaring van Tau op het gebied van ringleiding en de meer dan 45 jaar van Contacta, ben je gegarandeerd van de beste ondersteuning op het gebied van ringleiding- en intercomsystemen. Als gekwalificeerde partner adviseert Tau zijn klanten graag bij het selecteren van de juiste productmix. Ook biedt Tau begeleiding bij ontwerp en installatie van het project, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. In de showroom van Tau kunnen de mogelijkheden en kwaliteit van Contacta worden ervaren.

Contacta

Contacta staat bekend om hun innovatieve, betrouwbare ringleiding-, balie- en intercomsystemen. De compacte, gebruikersvriendelijke producten bevorderen klantenservice en verbeteren toegankelijkheid. Zo streeft Contacta ernaar om dingen simpel te maken voor iedereen en oplossingen te bieden die de levenskwaliteit verhogen. Contacta’s producten worden onder andere gebruikt in aanleunwoningen, apotheken, bioscopen, conference centra, gebedshuizen, historische plekken, klaslokalen, musea, rechtbanken, theaters, vergaderruimten, verpleeghuizen en wachtruimten.

Vragen over de producten van Contacta?

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Daarnaast hebben wij vrijwel alle producten van Contacta en de andere merken uit het portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Bij een ringleidingsysteem zijn een aantal factoren van belang voor een goed werkend systeem. Zaken zoals de dimensies van de ruimte waar het systeem moet worden geïnstalleerd en de materialen die in de vloer aanwezig zijn, kunnen eventueel invloed hebben op het magnetisch veld. Tau Audio Solutions BV kan daarom desgewenst proefmetingen voor ringleidingsystemen verzorgen om te bepalen wat de juiste opstelling zal zijn. Heb je meer informatie over een specifiek product, advies bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling nodig? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.