Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Geluid produceren zonder de omgeving te storen

banner sountube in zwin

SoundTube in natuurgebied Zwin

Natuurparken en andere, vergelijkbare locaties willen hun bezoekers vaak van informatie kunnen voorzien middels geluidsweergave. In deze situaties is het van belang dat de omgeving niet te veel gestoord wordt. Geluid dat recht naar beneden geprojecteerd wordt, biedt hier de oplossing. Ocular plaatste de FP6030-II van SoundTube in het Belgische natuurpark Zwin om dit te bereiken. Deze focus luidsprekers, ook wel sound showers genoemd, zenden het geluid gericht naar een specifieke plek. De spraakverstaanbaarheid is uitstekend voor de persoon die onder de transparante koepel staat. De luidsprekers geven onderling geen overlast en ook blijft zo de rust behouden in de natuuromgeving.

Interactieve show in de internationale luchthaven voor vogels

Andere mogelijkheden zijn om de luidsprekers met informatieve schermen te combineren. In natuurpark Zwin staan de natuur en haar inwoners centraal. Installatiepartner Ocular ontwierp een touch applicatie die de bezoekers van het natuurpark naar vogelgeluiden laat luisteren van de vele vogelsoorten die in het gebied wonen. Zo creëerde Ocular in samenwerking met Tau, vlak bij het bezoekerscentrum van het park, een interactieve, leerzame ervaring voor het publiek.

Ieder project verdient een passende audio oplossing

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag met het selecteren van de juiste productmix. Ook begeleiden ze graag bij het ontwerp en de installatie van een project, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. In de showroom van Tau kunnen de mogelijkheden en geluidskwaliteit van de focus luidsprekers en andere audioapparatuur worden ervaren. Daarnaast heeft Tau vrijwel alle producten van SoundTube en de andere merken uit zijn portfolio op voorraad, om een project snel te kunnen voorzien van de juiste producten. Ook op zoek naar een mooie audio oplossing? Neem dan contact op via het contactformulier of 050 549 9090.