Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Hoogwaardig geluid met flink wat volume in pand studentenvereniging

hoogwaardig geluid in pand studentenvereniging

OHM audio bij A.S.V. Dizkartes

Bij studentenvereniging A.S.V. Dizkartes is het feest niet compleet zonder hoogwaardig geluid met flink wat volume. Deze moderne en dynamische studentenvereniging zorgt ervoor dat studenten maximaal genieten van hun studententijd, en daar hoort muziek bij. Het pand van Dizkartes bestaat uit meerdere verdiepingen welke voorzien dienen te worden van geluid. De bestaande luidsprekers waren verouderd en werkten deels niet meer.

Perfecte ervaring dankzij de juiste geluidsinstallatie

Voor een perfecte geluidsweergave is er een combinatie gemaakt met de OHM BRT-8 en BRT-10 luidsprekers, OHM BRS-15 subwoofers en een Ashly 4.8 SP Protea DSP System Processor. De verdiepingen van het pand zijn in meerdere zones verdeeld en de benodigde luidsprekers zijn hier op aangepast. Zo is een kleinere hoek achterin de ruimte voorzien van een OHM BRT-8 luidspreker.

In de voorste, grotere zone is gebruik gemaakt van de OHM BRT-10. De BRT-10 is een 10” luidspreker met 1” compressie driver met een vermogen van 300W@8 Ohm, een frequentiebereik van 72Hz -22kHz, maximale SPL is 127,8 dB. De BRT-10 heeft een 90°x 60° draaibare hoorn. In deze zone zijn de lage tonen aangevuld met een OHM BRS-15 subwoofer. De OHM BRT-8 en BRT-10 luidspreker hebben beide een draaibare hoorn. Afhankelijk van de gewenste manier van installeren, kunnen optioneel deze luidsprekers geleverd worden met zowel een horizontale- of verticale beugel. Ook andere type bevestigingen zijn te gebruiken voor deze luidsprekers, zoals een vaste grote muurbeugel en tiltbare muurbeugel.

Met deze oplossing is het pand van Dizkartes voorzien van luidsprekers, dan wel horizontaal of verticaal geplaatst, en wisselend tussen OHM BRT-8 luidsprekers voor de kleinere zones en de BRT-10 speakers voor de grotere ruimten. 2Join is de partner van Dizkartes op het gebied van hun audiovisuele vraagstukken. Joris Bos, audio technicus bij 2Join over OHM: “Er zijn meerdere merken met dit kaliber luidsprekers, maar OHM springt er toch echt uit met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Elk project verdient een passende oplossing

Bij Tau Audio Solutions beschikken we over een enthousiast team van audiospecialisten. Zij helpen graag met het selecteren van de juiste productmix en begeleiden je bij het ontwerp en de installatie van het project. Zo ben je verzekerd van een passende oplossing. Ervaar in de showroom van Tau Audio Solutions de mogelijkheden en kwaliteit van de luidsprekersystemen van OHM en onze andere audio apparatuur. Zeker de hoogwaardige oplossingen van OHM en Ashly verdienen het om gehoord te worden. Vrijwel alle producten uit onze productportfolio hebben we op voorraad, om snel te voorzien in projecten. Ook opzoek naar een mooie audio-oplossing? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Of een productdemonstratie op (klant)locatie? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op +31(0)50 549 90 90.