Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Hoogwaardige audio installatie brengt blijde bierboodschap tot leven

banner Muziekinstallatie in bierbrouwerij Stanislaus Brewskovitch

Individuele zones in stadsbrouwerij Stanislaus Brewskovitch

Horecagelegenheden kunnen uit individuele ruimtes bestaan, die allemaal van muziek moeten worden voorzien. Al deze verschillende ruimtes komen met hun eigen eisen en wensen. Zo bevat Stanislaus Brewskovitch een lounge gedeelte, een galerij en een bovenverdieping waar achtergrondmuziek moest komen. Bij de bar en de bezoekersruimte bij de bierketels mag deze muziek soms wel wat harder klinken. Daarnaast moest er in deze stadsbrouwerij ook een aparte audio oplossing komen voor live muziek op het podium.

Inrichting van de audio installatie

Voor de achtergrondmuziek zijn door onze installatiepartner Vibeon twee verschillende groottes opbouwluidsprekers van Bosch geïnstalleerd. Een muziekcomputer verzorgt de muziek voor beide luidsprekerzones. Voor volledige controle over de configuratie en signaalverwerking van de audio installatie zijn een mengversterker van Ashly en een eindversterker van t&mSystems ingezet. Voor de live geluidsinstallatie zijn zwaardere luidsprekers geïnstalleerd, met een wattage van 350. Deze opbouwluidsprekers worden apart aangestuurd door een 600 watt eindversterker van Ashly. Er is ook een mengpaneel van Ashly opgenomen in de installatie, waarop muzikanten en bands eventueel hun apparatuur of eigen mengpaneel kunnen inprikken. Achter de bar behoudt men de regie, middels een eenvoudig wandbedieningspaneel van Ashly. De versterkers zijn netjes weggewerkt in een T-racks wandkast.

Elk project verdient een passende audio oplossing

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag met het selecteren van de juiste productmix. Ook begeleiden ze graag bij het ontwerp en de installatie van het project, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. In de showroom van Tau kunnen de mogelijkheden en kwaliteit van Ashly, Bosch, t&mSystems en T-racks worden ervaren. Daarnaast heeft Tau vrijwel alle producten van Ashly, Bosch, t&mSystems en T-racks en de andere merken uit zijn portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Ook op zoek naar een mooie audio oplossing? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door een van onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.