Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Nieuwe prijslijst SoundTube

 

Bij Tau Audio Solutions proberen we maximaal twee maal per jaar aanpassingen door te voeren in onze prijslijst. Door de prijzen niet te vaak te veranderen, weten onze klanten waar ze aan toe zijn en ontstaan er geen problemen als een offerte langere tijd uitstaat. Deze maand maken we daar een uitzondering op. SoundTube komt met een prijswijziging waarvan wij onze klanten direct mee willen laten profiteren. We hanteren per 4 februari een nieuwe prijslijst en deze is nu te downloaden via onze website.

Diverse Dante luidsprekers fors in prijs verlaagd!

De unieke Dante luidsprekers van SoundTube zijn gewilde producten voor menig project. Het aanleggen van enkel CAT-bekabeling bij bijvoorbeeld nieuwbouw projecten is een grote pré in installatiegemak, maar ook voor het afregelen van de geluidsinstallatie naderhand. Onder andere de ST-NET switch, IPD-CM52-BGM, IPD-HP82-EZ en IPD-SM82-EZ zijn fors in prijs verlaagd.

Door te gaan werken met de IPD4 of de IPD-HUB2 kan tevens een combinatie gemaakt worden tussen Dante en luidsprekers van SoundTube. Dit kan een zeer kosteneffectieve manier zijn waarbij men in de basis toch geniet van de voordelen van een Dante oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Leg uw project aan ons voor en wij bedenken graag een passende oplossing.

Ook andere producten in prijs gewijzigd

De LA-serie van SoundTube zijn zuilluidsprekers waarvan we zien dat deze onder andere toegepast worden in kerken en auditoria. Ook de LA-serie is fors in prijs verlaagd. Hetzelfde geldt voor de outdoor zuilluidsprekers uit de XT-Spyke serie. SoundTube is echter ook genoodzaakt geweest om enkele prijsverhogingen door te voeren. Onder andere voor de CM-BGM serie en de CMi serie. De prijsverhogingen zijn tot een minimum beperkt.

Altijd een passende oplossing

Zowel met SoundTube als met onze andere merken kan Tau Audio Solutions een oplossing bieden voor elk project. Leg uw project aan ons voor, wij maken een vrijblijvende offerte met advies. Tevens kunnen wij de assemblage verzorgen van de apparatuur in onze 19 inch racks, als het in bedrijf stellen op locatie. Neem contact met ons op via +31 (0)50 549 90 90 of sales@tau.nl.