Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Nieuw! T-racks heeft nu ook double section patchkasten

tracksdoublesection

Na diverse uitbreidingen van het portfolio vorig jaar, verschijnt het merk T-racks nu ook met een uitbreiding op het wand model 19” kasten. De 6, 9 en 12” wandkasten zijn vanaf 1 oktober ook verkrijgbaar als double section model!

Kies de kast die bij jou past

Eind vorig jaar breidde T-racks haar portfolio reeds uit met diverse scherp geprijsde 19” accessoires zoals blind- en ventilatenpanelen, 19” afsluitbare lades en diverse leg- en sliding panelen. Ook introduceerden zij een extra grote 19” vrijstaande kast, namelijk de NCB42-810. Dit jaar hebben wij het genoegen te melden dat zij wederom met een prachtige aanvulling op het portfolio komen, namelijk de double section 19” wandkasten. Dankzij het double section gedeelte kun je gemakkelijk bij de achterkant van de apparatuur. De double section T-racks wandkasten zijn beschikbaar in de hoogtes 6HE, 9HE en 12HE.

What you see is what you get

Evenals de overige 19” vrijstaande- en wandkasten uit het T-racks portfolio worden de nieuwe double section kasten compleet geassembleerd geleverd. Uiteraard kennen deze kasten weer de nette gepoedercoate afwerking in mat zwart (RAL9004). Ook zijn ze voorzien van een rookglazen deur voorzien van veiligheidsglas en een slot. De kasten, desgewenst met accessoires, bieden dus een volledige oplossing om kleine tot middelgrote systemen zoals bijvoorbeeld netwerk, audio, video of beveiligingssystemen netjes weg te werken.

Bestel nu!

Alle artikelen van T-racks heeft Tau standaard op voorraad. Echter de eerste levering double section kasten in oktober is nog beperkt! Wil je zeker weten dat jouw benodigde double section kast op tijd geleverd wordt? Bestel deze dan nu alvast via onze webshop of via sales@tau.nl. Ook voor vragen en advies is Tau bereikbaar via dit mailadres of via telefoonnummer +31 (0)50 549 90 90.