Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

T-racks double section patchkasten

T-racks double section wandkasten banner

T-racks double section patchkasten-serie

Deze T-racks serie van double section patchkasten bestaat uit wandkasten met ruimte voor 6, 9 of zelfs 12 eenheden. De double section wand model patchkasten zijn dubbel scharnierende kasten. Dit houdt in dat deze kasten aan de achterzijde te openen zijn. Zoals gewoonlijk zijn de kasten ook voorzien van een voordeur en uitneembare zijpanelen.

Aan alle kanten te openen

In een standaard wandkast kan men lastig bij de achterkant van de audio apparatuur, terwijl dit soms onder andere voor het jaarlijks onderhoud wel wenselijk is. Vanuit deze wens heeft T-racks de double section wandkasten in het assortiment opgenomen. Deze dubbel scharnierende kasten zijn ook aan de achterzijde te openen, zodat men eenvoudig bij de achterzijde van de apparatuur en de bekabeling kan komen. Voor extra stevigheid is de kast aan de zijkant voorzien van twee extra beugels, deze zorgen dat ook bij het plaatsen van wat zwaardere apparatuur, de kast goed en netjes aansluit op de achterzijde. Uiteraard kennen ook de double section wandkasten dezelfde voordelen van de T-racks wandkasten zoals een rookglazen voordeur gemaakt van veiligheidsglas, een slot met twee sleutels, een gratis L-rail voor de ondersteuning van zware 19” apparatuur en een zeer nette zwarte gepoedercoate afwerking. Het scharniergedeelte is eveneens voorzien van een slot met twee sleutels. Beide zijpanelen van de patchkasten zijn uitneembaar en optioneel te voorzien van sloten.

Download T-racks brochure voor een compleet overzicht van het assortiment T-racks

Inzetbaar in allerlei toepassingen

De double section wandkasten worden, net als het gehele assortiment patchkasten van T-racks, volledig geassembleerd geleverd. In de standaard configuratie is het mogelijk apparatuur te plaatsen dat een inbouwdiepte heeft van 350 millimeter. Het is echter ook mogelijk om apparatuur te plaatsen van maximaal 400 millimeter diep, door het 19” profiel aan te passen naar de uiterste positie. Voor extra ondersteuning van zware apparatuur wordt er standaard een set L-rails bij de patchkasten meegeleverd, die gebruikt kan worden ter ondersteuning van de apparatuur. De patchkasten bieden een volledige oplossing om apparatuur in bijvoorbeeld kleine tot middelgrote netwerk-, audio-, video- of beveiligingssystemen netjes op te bergen.

Volledig naar wens in te richten

In zowel de bovenzijde als de onderzijde van de patchkasten zijn voorzieningen gemaakt voor het doorvoeren van bekabeling. Ook is de bovenzijde voorbereid voor het plaatsen van ventilatoren, deze zijn optioneel verkrijgbaar. T-racks biedt een breed assortiment aan accessoires, zoals 19” lades, planken of blind- en ventilatiepanelen. De accessoires worden geleverd in dezelfde matzwarte kleur als de patchkasten, om het geheel een mooi, net afgewerkt uiterlijk te geven.

Specificaties van de T-racks double section patchkasten-serie

WCD6-655 WCD9-655 WCD12-655
t-racks WCD6-655 t-racks WCD9-655 t-racks WCD12-655
Omgevingseisen Voldoet aan ANS/EIARS-310-D Voldoet aan ANS/EIARS-310-D Voldoet aan ANS/EIARS-310-D
Kleur Zwart (RAL9004) Zwart (RAL9004) Zwart (RAL9004)
Aantal eenheden 6HE 9HE 12HE
Afmetingen (H x B x D) 367 mm x 600 mm x 550  mm 550 mm x 600 mm x 550 mm 635 mm x 600 mm x 550 mm
Nettogewicht 21,5 kg 24 kg 27 kg
Transportgewicht 23,5 kg 25 kg 29 kg
Inclusief hardware Veiligheidsrookglazen afsluitbare voordeur
Uitneembare zijpanelen
2x slot + 2 sleutels
1 set L-rails
Veiligheidsrookglazen afsluitbare voordeur
Uitneembare zijpanelen
2x slot + 2 sleutels
1 set L-rails
Veiligheidsrookglazen afsluitbare voordeur
Uitneembare zijpanelen
2x slot + 2 sleutels
1 set L-rails
Verpakt aantal 1 1 1
  Bestel direct Bestel direct Bestel direct

Exclusief T-racks distributeur

T-racks is in 2010 ontstaan als onderdeel van het portfolio van Tau Audio Solutions BV. Tau is sindsdien exclusief T-racks distributeur in de Nederland. Als gekwalificeerde partner adviseert Tau zijn klanten graag bij het selecteren van de juiste productmix. Ook biedt Tau begeleiding bij ontwerp en installatie van het project, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. Wil je producten van T-racks, zoals de double section wandkasten-serie, zelf ervaren? Kom dan langs in de showroom van Tau.

T-racks

T-racks levert 19” vrijstaande en wandpatchkasten en alle accessoires die nodig zijn om de racks naar behoefte in te richten. Met de volledig geassembleerde patchkasten en ruime keuze aan 19” accessoires, biedt T-racks alles wat nodig is om in een project op een eenvoudige en snelle manier de audio apparatuur secuur en veilig op te bergen. De T-racks producten worden gebruikt voor de meest uiteenlopende audio oplossingen en in alle denkbare omgevingen. Zo worden de patchkasten en accessoires bijvoorbeeld gebruikt in apotheken, bars, bedrijfspanden, musea, onderwijslocaties, overheidsinstanties en sporthallen.

Vragen over de producten van T-racks?

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Daarnaast hebben wij vrijwel alle producten van T-racks en de andere merken uit het portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Heb je meer informatie over een specifiek product, advies bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling nodig? T-racks distributeur worden buiten Nederland? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.

 

T-racks brochure cover

Download hier de T-racks brochure voor een compleet overzicht van ons assortiment racks