Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Ontdek de WORK PRO NEO serie!

Ontdek de WORK PRO NEO serie

WORK PRO NEO serie

WORK PRO NEO is een serie luidsprekers en subwoofer. De serie bestaat uit diverse modellen in verschillende vermogens, afmetingen en specificaties. Bepaalde modellen zijn beschikbaar in zowel een passieve als actieve variant. Tevens bieden bepaalde luidsprekers uit de NEO serie opties zoals Bluetooth connectie, een eco vriendelijke sleep modus of een hogere IP-rating. De NEO serie begint met een ultra compacte, 2,5″ NEO 3 luidspreker met opvolgend een 4”, 5”, 6” en de 8” tweeweg NEO 8 luidspreker.

De elegante NEO serie is toepasbaar in elke situatie

De toepassingsmogelijkheden met de NEO-serie zeer uitgebreid, doordat de NEO serie een brede range van luidsprekers bevat. Zo zijn er binnen de NEO serie een range luidsprekers welke uitermate geschikt zijn voor installaties met een lage impedantie (8 ohm) en/of 100V. Met de zeer complete NEO serie luidsprekers weet WORK PRO geluidskwaliteit en elegant design te combineren voor een perfecte integratie in projecten. Denk hierbij onder andere voor toepassing in restaurants, bars, kantines, buurthuizen en de tribune van een sportveld kan perfect uitgevoerd worden met de WORK PRO NEO serie.

Snelle en eenvoudige montage

De bijgeleverde muurbeugel met een kogelgewricht, is speciaal ontworpen voor de WORK PRO NEO serie. Hierdoor zijn de luidsprekers zeer eenvoudig en snel te installeren en perfect af te richten in de ruimte. Profiteer met de WORK PRO NEO serie van kwalitatief hoogwaardige luidsprekers, in zwarte of witte afwerking of RAL kleur naar keuze, en het elegante design van WORK PRO NEO-luidsprekers, voor een zeer betaalbare prijs.

NEO 5A-BT B side

Bekijk hier de complete WORK PRO NEO serie

In dit handige overzicht staan alle modellen van de NEO serie met specificaties overzichtelijk op een rij.

Elk project verdient een passende audio oplossing

Bij Tau Audio Solutions beschikken wij over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag met het selecteren van de juiste productmix. Ook begeleiden ze graag bij het ontwerp en de installatie van het project, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. In onze showroom kunnen de mogelijkheden en kwaliteit van WORK PRO worden ervaren. Daarnaast heeft Tau vrijwel alle producten uit zijn portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Ook op zoek naar een mooie audio oplossing? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door een van onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of +31(0)50 549 9090.