Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Perfect geluid in vergaderruimten met Pan Acoustics

 

perfect geluid in vergaderruimten met Pan Acoustics

Voor een optimale vergadering is perfect geluid essentieel. Zowel bij het voeren van een videoconferentie als bij het afspelen van mediageluid, is spraakverstaanbaarheid van groot belang. Vergaderruimten zijn daarnaast het visitekaartje van de onderneming. Doorgaans wordt er dan ook flink geïnvesteerd in grote en strakke (tv)schermen van hoge kwaliteit. Daar horen uiteraard luidsprekers bij met een strak, elegant design en een perfecte geluidsweergave.

Pan Speakers nu in custom hoogte

De luidsprekers van Pan Acoustics bieden niet alleen die perfecte geluidsweergave. Met hun elegante en strakke design passen ze perfect in de meest luxe boardrooms. In dit soort situaties wil je perfectie tot in het kleinste detail. Om deze reden biedt Pan Acoustics de optie om de luidsprekerbehuizing te verlengen, op custom hoogte, zodat de luidspreker perfect passend aansluit op het (tv)scherm. Voor een strak en elegant design. Meer weten? Neem contact met ons op.

Naast de standaard kleuren wit (RAL 9010), zwart (RAL 9005) en aluminium (RAL 9006) zijn de luidsprekers van Pan Acoustics in elke gewenste RAL kleur verkrijgbaar.

 

Pan Acoustics ook de oplossing in grotere ontvangstruimten

De technologie staat niet stil en steeds vaker zien we toepassingen met grote spectaculaire LED schermen in bijvoorbeeld ontvangstruimten van een bedrijf. Als oplossing hiervoor heeft Pan Acoustics de P 12 AMT geïntroduceerd. Met een lengte van 1,50 meter geeft deze luidspreker een sublieme geluidsweergave tot wel 20 meter de ruimte in. De audio oplossing kan desgewenst uitgebreid worden met de P SW-112 12” subwoofer. Deze audio oplossing maakt van de ontvangstruimte een echte eye- en vooral ook earcatcher. Uitbreiding Pan Acoustics AMT serie P 12-AMT

Benieuwd naar de mogelijkheden met Pan Acoustics?

Ervaar de sublieme geluidskwaliteit van Pan Acoustics zelf en vraag vandaag nog een productdemonstratie bij ons aan of bel 050 – 549 90 90.
Wij kunnen zowel demonstraties verzorgen op (klant)locatie als in onze eigen showroom in Groningen. Ook voor advies, het maken van een projectie of het uitvoeren van proefmetingen staat ons team graag voor je klaar.