Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Soundtube Dante IPD luidsprekers uitgebreid

Soundtube_dante_idp

Nieuwe SoundTube Dante IPD luidsprekers beschikbaar

Komen PA-projecten, waarbij de bedrading soms lastig te realiseren is voor alle luidsprekers, je bekend voor? Of projecten waarbij er na oplevering toch opnieuw iemand op locatie dient langs te gaan, omdat de klant graag toch het e.e.a. anders afgesteld wil hebben? Met de IP Dante luidsprekers biedt SoundTube hier een prachtige oplossing voor.

Dante adresseerbare luidsprekers

De Dante IPD-serie plafond en opbouw luidsprekers zijn actieve luidsprekers die werken met het populaire Dante protocol. Luidsprekers kunnen op afstand beheerd worden via gebruikersvriendelijke software. Bovendien monitoren de luidsprekers hun status zelfstandig. Bedrading is uitermate simpel en gebeurt door middel van standaard CAT bekabeling. Voeding van de luidsprekers gaat via Power over Ethernet (PoE). De in 2017 geïntroduceerde IP-Dante luidsprekers van SoundTube zijn recent uitgebreid met de IPD-RS62-EZ, IPD-RS82-EZ, IPD-HP82-EZ, IPD-SM52-EZ, IPD-SM52-EZ-WX, IPD-SM82-EZ-II en IPD-SM82-EZ-II-WX. Uiteraard zijn de eerder geïntroduceerde plafond- en opbouw speakers (IPD-CM en IPD-SM serie) uit de Dante serie ook nog altijd beschikbaar. Evenals de IPD4-luidsprekers waarmee het mogelijk is om tot en met drie additionele non-Dante SoundTube luidsprekers te voeden. Deze luidsprekers worden dan door een enkele Dante-enabled luidspreker gevoed.

Nieuwe modellen SoundTube Dante IPD luidsprekers

SoundTube is uniek in het aanbieden van de IPD-Dante luidsprekers. Tau stelt je dan ook graag op de hoogte van de mogelijkheden van de nieuw uitgebrachte luidsprekers van SoundTube.

IPD-RS62-EZ: Betreft een Dante adresseerbare coaxiale pendel luidspreker welke is uitgerust met een 16,5 cm (6.5 inch) coaxiale weergever met BroadBeam Ring driver techniek. De luidspreker is EN54-24 gecertificeerd.

IPD-RS82-EZ: Betreft een Dante adresseerbare coaxiale pendel luidspreker welke is uitgerust met een 20,3 cm (8 inch) coaxiale weergever met BroadBeam Ring driver techniek. De luidspreker is EN54-24 gecertificeerd.

IPD-HP82-EZ: Betreft een Dante adresseerbare coaxiale pendel luidspreker welke is uitgerust met een 20,3 cm (8 inch) hoog vermogen coaxiale weergever met BroadBeam Ring driver techniek. De luidspreker is EN54-24 gecertificeerd.

IPD-SM52-EZ: Betreft een Dante adresseerbare 5,25” opbouw luidspreker. In de behuizing bevindt zich een 40W PoE versterker voor simpele installatie en configuratie. De luidspreker is EN54-24 gecertificeerd.

IPD-SM52-EZ-WX: Betreft een Dante adresseerbare 5,25” opbouw luidspreker. In de behuizing bevindt zich een 40W PoE versterker voor simpele installatie en configuratie. De genoemde WX geeft aan dat de luidpreker weerbestendig is. De luidspreker is EN54-24 gecertificeerd.

IPD-SM82-EZ: Betreft een Dante adresseerbare 8” opbouw luidspreker. In de behuizing bevindt zich een 40W PoE versterker voor simpele installatie en configuratie. De luidspreker is EN54-24 gecertificeerd.

IPD-SM82-EZ-WX: Betreft een Dante adresseerbare 8” opbouw luidspreker. In de behuizing bevindt zich een 40W PoE versterker voor simpele installatie en configuratie. De genoemde WX geeft aan dat de luidpreker weerbestendig is. De luidspreker is EN54-24 gecertificeerd.

De expertise van SoundTube

SoundTube staat bekend om innovatieve luidspreker oplossingen. Producten als SolidDrive, de Focus luidsprekers en uiteraard de hier beschreven Dante luidsprekerserie zijn hier prachtige voorbeelden van. Het zijn unieke producten die geschikt zijn voor vele toepassingen. Duidelijk is ook dat SoundTube zich continue blijft ontwikkelen en regelmatig met nieuwe producten op de markt komt. Tau is dan ook blij met de jarenlange succesvolle samenwerking die er is met SoundTube. Als exclusief distributeur voor de Benelux heeft Tau al vele mooie projecten mogen voorzien van een SoundTube oplossing.

Meer informatie

Heb je een project waarbij je kijkt naar een Dante oplossing of wellicht een andere luidsprekerserie van SoundTube? Neem dan contact op met Tau. Uiteraard ben je ook welkom in onze showroom voor een live demo.