Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

T-audio TA mengversterkers

T-audio TA banner

T-audio TA-serie

De T-audio TA is een serie van mengversterkers. Deze beschikken over alle standaard functionaliteiten die men wenst in een mengversterker en is toch scherp geprijsd. De TA-serie bestaat uit de TA-120 en de TA-240, respectievelijk met 120 en 240 watt.

Volledig en voordelig

De mengversterkers uit de TA-serie zijn voorzien van alle opties, zoals bass, treble, gain control en volumeregeling, en worden aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Verder zijn de versterkers voorzien van vier microfooningangen met Vox prioriteitsschakeling, vier lijningangen voor het aansluiten van muziekbronnen en vier XLR gebalanceerde lijnuitgangen. Ook zijn de versterkers voorzien van een REC uitgang, PRE uitgang en AMP ingang en een MIX out. Alle in- en uitgangen bevinden zich op de achterkant van de versterker. Op de voorkant bevindt zich het bedienpaneel. Hiermee zijn het mastervolume, de bronselectie, de bass en treble en het volume van de verschillende microfooningangen en muziekbronnen te regelen. Om oververhitting te voorkomen, hebben de versterkers thermische bescherming en koeling. De versterkers zijn daarnaast ook beschermd tegen kortsluiting, overbelasting en er zit een stroombegrenzer op.

Breed inzetbaar

De TA mengversterkers zijn te gebruiken als standalone versterker. Het is ook mogelijk om de versterker in een 19” patchkast te installeren door middel van de bijgeleverde beugels, hierbij neemt deze 2HE in beslag. De versterkers uit de TA-serie kunnen gebruikt worden voor 70 of 100 volt en laagohmige geluidsinstallaties. T-audio TA leent zich prima voor gebruik in, onder andere, onderstaande toepassingen:

  • Horeca
  • Kantoren
  • Kerken
  • Scholen
  • Winkels

Specificaties van de T-audio TA-serie

TA-120 TA-240
T-audio TA-120 T-audio TA-240
T-audio TA-120 back T-audio TA-240 back
Frequentiebereik 50 Hz – 16 kHz 50 Hz – 16 kHz
Vermogensbelasting 120 W 240 W
Low-Z Ja Ja
Impedantie 70 V, 100 V en 4 Ω 70 V, 100 V en 4 Ω
Fantoomvoeding +48 V +48 V
Aansluitingen 4x gebalanceerde XLR microfooningangen
4x dual RCA lijningangen
4x XLR gebalanceerde lijnuitgangen
4x gebalanceerde XLR microfooningangen
4x dual RCA lijningangen
4x XLR gebalanceerde lijnuitgangen
Koeling Confectiekoeling Ventilator
Kleur Zwart Zwart
Afmetingen (H x B x D) 88 mm x 484 mm x 303 mm 88 mm x 484 mm x 358 mm
Nettogewicht 9,7 kg 16 kg
Inclusief hardware Montagebeugels Montagebeugels
Verpakt aantal 1 1
  Bekijk meer Bekijk meer

Exclusief T-audio distributeur

T-audio is Tau’s eigen merk, de distributie in Nederland wordt dan ook exclusief door Tau uitgevoerd. De producten van T-audio zijn uiteraard beschikbaar voor distributie in andere Europese landen. Bij Tau adviseren wij je graag bij het selecteren van de juiste productmix. Ook bieden wij begeleiding bij ontwerp en installatie van jouw project, zodat je verzekerd bent van een passende oplossing. Ervaar de mogelijkheden en geluidskwaliteit van T-audio´s producten in onze showroom.

T-audio – it’s as simple as that

T-audio staat bekend om hun scherp geprijsde versterkers en andere audioproducten. De eenvoudige producten zijn gemakkelijk te installeren. Wanneer nodig kijkt Tau naar de mogelijkheden op het productportfolio van T-audio uit te breiden. Afhankelijk van wat de markt biedt en de oplossingen die gevraagd worden vanuit klanten, kunnen er meer producten aan het portfolio worden toegevoegd. T-audio’s producten worden onder andere gebruikt in kantoren, magazijnen, gebedshuizen, Retail en horecagelegenheden.

Vragen over de producten van T-audio?

Bij Tau Audio Solutions hebben we een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Daarnaast zijn vrijwel alle T-audio producten op voorraad, zodat er snel geleverd kan worden. Heb je meer informatie over een specifiek product, advies bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling nodig? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons: 050 549 9090.