Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Nieuwe T-audio mengversterkers

banner T-audio mengversterkers

TA-120 en TA-240

T-audio komt met een prachtige aanvulling op zijn portfolio door het uitbrengen van twee nieuwe mengversterkers, de TA-120 en de TA-240. De mengversterkers bieden respectievelijk 120 en 240 wattage. De versterkers kennen veelal dezelfde specificaties, maar verschillen in afmetingen en gewicht. Daarnaast is de TA-120 convectie gekoeld en is de TA-240 voorzien van een ventilator voor de koeling.

Volledig en voordelig

De mengversterkers van de TA-serie zijn voorzien van alle opties, zoals bas, treble, gain control en volumeregeling. Verder zijn de versterkers voorzien van vier microfooningangen, vier lijningangen en tevens vier lijnuitgangen. Ook hebben de versterkers een REC uitgang, PRE uitgang en AMP ingang en een MIX out. Alle in- en uitgangen bevinden zich op de achterkant van de versterker. Op de voorkant bevindt zich het bedienpaneel. Hiermee zijn het mastervolume, de bronselectie, de bas en treble en het volume van de verschillende microfooningangen en muziekbronnen te regelen. Om oververhitting te voorkomen, zijn de versterker voorzien van thermische bescherming. De versterkers zijn daarnaast ook beschermd tegen kortsluiting, overbelasting en er zit een stroombegrenzer op. De TA-serie levert hiermee zeer complete mengversterkers met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Breed inzetbaar

De TA mengversterkers zijn te gebruiken als standalone versterker. Het is ook mogelijk om de versterker in een 19” patchkast te installeren, middels de beugels aan weerszijden van de versterkers. De versterkers uit de TA-serie kunnen gebruikt worden voor 70 of 100 volt en laagohmige geluidsinstallaties. T-audio TA leent zich prima voor gebruik in bijvoorbeeld kantoren, kerken, scholen, winkels en kan ook heel goed toegepast worden in horecagelegenheden.

Per direct beschikbaar

De TA-serie kan vanaf nu besteld worden. Er is een ruime voorraad aanwezig in het magazijn van Tau, dus bestellingen geplaatst op werkdagen worden doorgaans de volgende werkdag geleverd. Het enthousiaste team van audio specialisten van Tau staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Er kan geadviseerd worden bij het selecteren van de juiste producten en het maken van een volledig ontwerp behoort ook tot de mogelijkheden. Neem voor het plaatsen van een bestelling of voor het stellen van vragen contact op via het contactformulier of 050 549 9090.