Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

V staat voor vooruitgang

V staat voor vooruitgang banner

Contacta’s filosofie is om aan iedereen te denken bij alles wat ze doen, bij elke stap. Ze nemen een frisse aanpak van begin tot eind, te beginnen met de specificatie en het ontwerp van de producten. Natuurlijk betekent dit ook verbetering van bestaande producten en productreeksen, zoals de ringleidingversterkers.

De V van verbetering

Contacta voegt een nieuwe ringleidingversterker toe aan de V-serie. Deze ringleidingversterker heeft alle kenmerken van de V7 en V14, maar is voorzien van dubbele uitgangen. Dankzij de twee 90-graden fase gestuurde klasse D versterkertrappen is de nieuwe V15 ook geschikt voor low spill-configuraties in collegezalen, klaslokalen, vergaderzalen of wachtkamers. Het voorpaneel van de V15a is net als de andere V-versterkers, maar het heeft een tweede ‘Clip’-status-LED. Het is voorzien van dezelfde connectoren op de achterkant met de toevoeging van een tweede 2-weg Euroblok voor een tweede lus uitgang. De V15a  vervangt de V12a in de V-serie. De nieuwe ringleidingversterker heeft een hoger voltage: 15 in plaats van 12. Dit betekent dat de nieuwe versterker grotere ruimten van signaal kan voorzien. Dezelfde hoeveelheid ampère blijft gelijk, namelijk 5.

Contacta V goes PRO

Momenteel ontwikkelt contacta de V PRO-serie: krachtiger, intelligenter klasse D ringleidingversterkers met hogere voltages en ampères dan de V-serie. Krachtiger, want de nieuwe serie zal geschikt zijn voor middelgrote en grote ruimten, waar de huidige serie vooral geschikt is voor kleine en middelgrote ringleidingsystemen. De ringleidingversterkers uit de V PRO-serie worden voorzien van een ARM Cortex-processor en dubbele DSP’s. Hoogwaardige aangepaste koellichamen en actieve koeling zullen ervoor zorgen dat de krachtige versterkers hun koelte bewaren. Wat deze serie intelligenter zal maken dan de V-serie, is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een V PRO-ringleidingversterker op afstand in bedrijf te stellen via een LAN-connectie en deze instellingen op te slaan op een USB-opslagmedium. Ook de ingebouwde geleide lus-configuratie maakt installatie eenvoudiger en sneller middels een integrale testsignaalgenerator. Een intelligent zelfcontrolesysteem zal status-e-mails sturen over wijzigingen in de stuurfuncties. Tot slot worden de versterkers uit de V PRO-serie voorzien van een full colour, hoge resolutie LCD scherm, wat navigatie nog eenvoudiger en intuïtiever maakt. Geïnteresseerd in de toekomstige verkoop van deze serie? Meldt je alvast aan op te zijner tijd informatie te ontvangen over de bestel- en leveringsmogelijkheden.

Bestel nu

De Contacta V15a is vanaf heden te bestellen in de webshop van Tau. We houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen; zodra de V PRO serie beschikbaar is, lees je het hier. Advies gewenst bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Neem contact op via het contactformulier of +31 50 549 9090.

Op de hoogte blijven van dit en ander audionieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.