Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Contacta introduceert de V22 PRO ringleidingversterker

 

Contacta introduceert de V22 PRO banner

V PRO serie ringleidingversterkers

Tijdens de ISE show van 2019 kondigde Contacta reeds aan een serie ringleidingversterkers te introduceren. Kort daarop volgde de lancering van de V-serie ringleidingversterkers. Deze serie versterkers zijn zeer geschikt voor toepassing in kleine tot middelgrote locaties, zowel voor een ringleidinglus rondom als een phased array. In 2020 heeft Contacta de portfolio uitgebreid met de V PRO serie ringleidingversterkers. Een drietal krachtige en professionele ringleidingversterkers voorzien van de nieuwste functionaliteiten  en de mogelijkheid om e-mailalerts te versturen.

De professionele V22 PRO is de nieuwste ringleidingversterker in de V PRO serie. De V22 PRO maakt dat deze lijn (voorlopig) compleet is! De V22 PRO is een klasse D versterker met 12ARMS @ 22VRMS. De V-serie en de V PRO-serie van Contacta bieden hiermee een complete oplossing voor elk ringleidingvraagstuk.

HLD-serie vervangen

Met de introductie van dit nieuwste model in de V PRO-serie is de gehele lijn compleet en biedt een oplossing voor elke situatie. Hierdoor is de HLD-serie (HLD7 en HLD9) nu definitief vervangen en zal uit de portfolio gehaald worden zodra de voorraad op is. Voor de HLD7 is dit al het geval. De V22 PRO biedt in dit geval een passend alternatief met extra’s!

button specificaties v22pro      button bestel v22pro

 

Voordelen van de V PRO serie ringleidingversterkers

Ondanks dat wij bij Tau Audio Solutions veel prachtige projecten hebben mogen opleveren met de HLD-serie, hoeven wij niet te treuren. De Contacta V PRO-serie is een zeer waardige vervanger met vele extra’s. En dit is niet alleen het prachtige professionele design van deze versterkers. De elegante 19” 1HE hoge ringleidingversterkers bieden namelijk, naast alle functionaliteiten die men mag verwachten zoals Automatic Gain Control en HF compensatie, ook een belangrijke extra’s:

  • Zelfdiagnose in combinatie met e-mailalerts
  • Zeer eenvoudige bediening middels ronde drukknop aan de voorzijde
  • Standaard 19” beugels toegevoegd

Op onze website is een overzicht te vinden van alle ringleidingversterkers uit de V Pro serie met hun technische specificaties.

Een oplossing op maat

Is er een project waarbij er ringleiding in één of meerdere ruimtes benodigd is? Neem dan gerust contact op met onze audiospecialisten, zij helpen graag bij vragen. Daarnaast hebben wij vrijwel alle producten van Contacta en de andere merken uit het portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Bij een ringleidingsysteem zijn een aantal factoren van belang voor een goed werkend systeem. Zaken zoals de dimensies van de ruimte waar het systeem moet worden geïnstalleerd en de materialen die in de vloer aanwezig zijn, kunnen eventueel invloed hebben op het magnetisch veld. Tau Audio Solutions BV kan daarom desgewenst proefmetingen voor ringleidingsystemen verzorgen om te bepalen wat de juiste opstelling zal zijn.

Heb je meer informatie over een specifiek product, advies bij aanschaf of installatie van de juiste audio opstelling nodig? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons +31(0)50 549 9090.