Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Highlights ISE 2022

 

Highlights ISE2022

Integrated Systems Europe 2022

Ons lange wachten werd eindelijk beloond: van 10 tot en met 13 mei vond de Integrated Systems Europe eindelijk plaats. Dit jaar op de nieuwe locatie in de Fira te Barcelona. ISE is ’s werelds grootste beurs op het gebied van Audiovisuele middelen! Ondanks dat Tau Audio Solutions er dit jaar niet zelf met een stand stond, waren wij en diverse van onze fabrikanten wel van de partij. Goed om elkaar weer te kunnen ontmoeten en te horen en te zien waar onze merken mee bezig zijn.

In totaal brachten ruim 43.691 unieke bezoekers uit 151 landen een bezoek aan de ISE2022 in Barcelona. Exposanten gaven aan een hoger dan verwacht aantal bezoeken aan hun stands en er werden veel zakelijke contacten gelegd. Meer over de ISE2022 lees je op ISE Daily.

Ontwikkeling staat niet stil

De ISE is een uitgelezen moment voor bedrijven om hun nieuwe producten te introduceren. Er wordt een sneak preview gegeven voordat de daadwerkelijke lancering van het product plaats vindt. Omdat het lange tijd onzeker was wanneer de ISE 2022 plaats kon vinden, zijn er ook fabrikanten die hun nieuwe producten reeds gelanceerd hebben en deze nu voor het eerst konden tonen aan de bezoekers.

Ashly

Highlights ISE2022 Ashly FX-serie

Begin deze maand kondigden wij het al aan: de nieuwe FX-serie van Ashly. Tijdens de ISE presenteerde Ashly haar nieuwe lijn versterkers. De FX-serie is een reeks van multifunctionele en compacte klasse D-mengversterkers. Met 6 modellen om uit te kiezen, beginnend bij 2x 60W tot 4x 500W, is er een FX die in elk project past. De FX-serie is per direct bij ons leverbaar.
Meer over de FX-serie lees je hier

 

Pan Acoustics

Highlights ISE2022 Pan Acoustics P 12 AMT

Ook de Pan Acoustics P 12 AMT luidspreker hebben we op de ISE nogmaals mogen bewonderen, en niet onbelangrijk, wederom mogen horen. De P 12 AMT blijft een zeer indrukwekkende luidspreker, en dat was duidelijk te merken onder de bezoekers aan de grote belangstelling ervoor.
Meer informatie over de P 12 AMT lees je hier

 

SoundTube

 

Highlights ISE2022 SoundTube Mighty Mite

Op de ISE 2022 introduceerde SoundTube hun allernieuwste pendelluidspreker. SoundTube, het bedrijf dat vele jaren geleden de pendelluidspreker introduceerde, vindt deze opnieuw uit. Deze nieuwe pendelluidspreker, met de naam ‘Mighty Mite’, trok bijzonder veel interesse van menig bezoeker. Bij de stand was het dan ook een drukke aangelegenheid. De lancering van Soundtube’s nieuwe pendelluidspreker ‘Mighty Mite’ vindt binnenkort plaats. Meer informatie volgt. We houden je graag op de hoogte!

 

Clockaudio

Highlights ISE2022 Clockaudio CUI 2

Tijdens de ISE 2022 presenteerde Clockaudio de CUI 2. Clockaudio biedt met de CUI 2 een handige oplossing voor wie tijdens, bijvoorbeeld Zoom meetings, gegarandeerd wil zijn van de beste geluidskwaliteit. De CUI 2 is te gebruiken in combinatie met diverse microfoonoplossingen van Clockaudio. Voor nog meer gebruikersgemak komt er een nieuwe all-in-one oplossing. Meer nieuws volgt snel! Meer informatie over de CUI 2 lees je hier

 

Contacta

Highlights ISE2022 Contacta ringleidingsystemen

Op de ISE spraken we ook onze fabrikant Contacta. Dit jaar waren ze niet met een stand aanwezig. Samen met Contacta spraken we over de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van ringleidingsystemen. Nu Europese wetgeving omtrent het bieden van faciliteiten voor mindervaliden, waaronder slechthorenden, steeds meer aandacht krijgt zien zij een groeiende vraag naar hun oplossingen. Ringleidingsystemen zijn nog steeds de meest gekozen oplossing in diverse situaties waar het gaat om live spraak, zeker bij grotere groepen. Door deze nieuwe ontwikkeling op Europees niveau ziet Contacta op steeds meer vlakken vraag naar een passend ringleidingsysteem. Door producten te ontwikkelen passend voor de situatie maakt Contacta het gebruik nog eenvoudiger. Hierover volgt snel meer! Meer over ringleidingsystemen van Contacta lees je hier

 

Meer weten?

Er valt nog zoveel meer te vertellen over alle zeer interessante informatie en nieuwtjes die wij op de ISE hebben ontvangen. Het was oprecht een plezier om iedereen weer te zien en om te horen waar men mee bezig is. Meer informatie over de producten die onze fabrikanten hebben getoond volgt binnenkort. De beschikbaarheid van de nieuw te releasen producten wordt dan ook bekend gemaakt. Vragen over onze producten en merken? Bel ons op 050-549 90 90 of stuur een e-mail naar info@tau.nl.

Nieuwsgierig naar deze producten en de mogelijkheden?
Kom luisteren naar deze producten (en meer) in onze showroom. Maak een afspraak