Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Maak het terras klaar voor het buitenseizoen!

Maak het terras klaar voor het zomerseizoen

Het terras is bij een horecagelegenheid dé uitgelezen plek om heerlijk van de zon te genieten met een hapje en drankje erbij. Voor extra sfeer op het terras is achtergrondmuziek helemaal op zijn plaats. Echter hebben buiten luidsprekers wel wat meer te verduren dan een luidspreker binnen. Bij Tau Audio Solutions bieden we een breed scala aan oplossingen voor buitenluidsprekers! Ons assortiment buitenluidsprekers is nu uitgebreid met de NEO 6-IP en 8-IP.

Uitbreiding van de WORK PRO NEO serie

Vele zijn al bekend met de NEO 5 IP van WORK PRO. Dankzij de IP65 rating is deze luidspreker uitermate geschikt voor toepassingen in vochtige omstandigheden, zoals buiten op een terras. Zeker in Nederland is een regenbui tenslotte niet uit te sluiten. Dankzij het succes van de NEO 5 IP luidspreker, heeft WORK PRO de NEO serie nu uitgebreid met de NEO 6 IP en de NEO 8 IP. Met de hoge geluidskwaliteit en het aangename geluid van deze passieve 6,5” en 8” luidsprekers, krijgt elk terras de gezellige ambiance waar een horecaondernemer naar streeft. De NEO 6 IP en NEO 8 IP zijn per direct bij ons beschikbaar!

Bekijk hier de NEO 6 IP

Bekijk hier de NEO 8 IP

Nog meer buitenluidsprekers

Naast de WORK PRO NEO serie bieden wij een breed scala aan luidsprekers welke geschikt zijn voor gebruik buiten. Ons assortiment bestaat uit divers type grond-, zuil- en opbouwluidsprekers. Een overzicht van een aantal van deze luidspreker is hier te vinden “Een buiten speaker voor elke toepassing”.

Naast toepassing voor een terras, zijn deze IP luidsprekers van WORK PRO ook geschikt voor diverse andere buitentoepassingen; bijvoorbeeld een pretpark, sportveld, dierentuin, buiten bruiloften of kerkdiensten, scholen, havens en andere industrie. Elke toepassing kent een passende luidsprekeroplossing.

Vragen of op zoek naar een oplossing?

Ben je op zoek naar de juiste oplossing voor op een terras of andere buitentoepassing en wil je graag advies? Neem contact op met onze audio adviseurs via +31(0)50 549 90 90 of sales@tau.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en kunnen desgewenst een vrijblijvende projectie maken. Een perfect passende oplossing voor jouw project met outdoor/buitenluidsprekers die beschikken over de juiste IP rating.

 

Lees meer: Hoogwaardige oplossingen voor de horeca