Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Clockaudio CW 8001

De CW 8001 maakt onderdeel uit van de CW-serie en is een zwart draadloos microfoonsysteem, bestaand uit een ontvanger en een belt pack zender. Vanwege de geavanceerde functies en technologieën waarvan de microfoon voorzien is, levert dit gebruiksvriendelijke microfoonsysteem fantastische prestaties. Zo is het bereik bijvoorbeeld 480 meter dankzij het UHF PLL true diversity system!

Artikelnummer: CLK27505 Categorieën: , , Klant worden?

Beschrijving

Clockaudio CW 8001 microfoon

De Clockaudio CW 8001 is een draadloos microfoonsysteem en maakt onderdeel uit van de CW-serie. Vanwege de geavanceerde functies en technologieën is dit microfoonsysteem zeer gemakkelijk in gebruik en kan er ten allen tijde vertrouwd worden op de goede werking.

Fantastische prestaties

Vanwege het gebruik van de nieuwste Phase-Locked Loop (PLL) technologie, LCX circuit design technologie voor het effectief verminderen van ruisinterferentie, antenne boost power output en het bieden van soepele frequentierespons, levert dit microfoonsysteem fantastische prestaties. De verscheidene slimme, geavanceerde functies, zoals zes programmeerbare gebruikersgroepen, aanpasbare squelch niveaus en een automatische scanfunctie, die naar beschikbare frequenties zoekt, zorgen ervoor dat de microfoon simpel en gemakkelijk te gebruiken is. Dankzij het UHF PLL true diversity system kan een afstand van wel 480 meter bereikt worden!

Gebruiksvriendelijke belt pack zender

De CW 8001 bestaat uit een ontvanger en een belt pack zender. De zender is voorzien van ‘lock-on’ functie, waarmee onopzettelijke bediening en RF verstoring voorkomen worden. Vanwege de 4-pin XLR connector is de CW 8001 compatibel met gitaarkabels en allerlei zang- en instrumentmicrofoons. De zender is uitgerust met een CL 6 condensatormicrofoon. Het gebruiksvriendelijke microfoonsysteem is voorzien van een RF REMOSET functie, hierdoor wordt ingebruikneming vergemakkelijkt. Een simpele druk op de knop zorgt er namelijk voor dat de zender en de ontvanger onmiddellijk gekoppeld worden. Het zendvermogen is aanpasbaar tussen 10mW en 50Mw. Op 50Mw kan de zender zeven uur gebruikt worden en de batterijen gaan op 10Mw maar liefst twaalf uur mee!

Compacte ontvanger

De compacte ontvanger van dit microfoonsysteem kan naar wens los geplaatst worden en is ook in patchkast te installeren. Hierbij neemt de ontvanger slechts één HE in. Vanwege de geringe breedte van de ontvanger, kunnen er zelfs twee ontvangers naast elkaar geïnstalleerd worden in de patchkast. Er kunnen tot wel 3000 frequenties geselecteerd worden op een 60 – 75 MHz bandbreedte, hetgeen multisysteem toepassing mogelijk maakt. De ontvanger is compatibel met verschillende externe antennes. Een power boost kan hierbij eventueel geactiveerd worden. Het microfoonsysteem is beschikbaar voor gebruik in de volgende frequentiebanden: 533-608, 624-694 en 601-676MHz.

Microfoonsysteem met handheld microfoon

In de Clockaudio CW-serie wordt ook de CW 8000 aangeboden. Dit is ook een draadloos microfoonsysteem, maar dan een combinatie van een ontvanger en een handheld microfoon. Beide microfoonsystemen bieden dezelfde mogelijkheden en voordelen, de CW 8000 is alleen niet voorzien van een 4-pins mini XLR-connector

Clockaudio CW 8001 samengevat

  • Draadloos microfoonsysteem
  • Ontvanger + belt pack zender
  • Zwart
  • 1HE (ontvanger)
  • Met RF REMOSET functie
  • Met 4-pins mini XLR-connector
  • True diversity
  • Bereikt tot 480 meter
  • Batterijlevensduur tot 12 uur

Extra informatie

Aansluitingen

6.3mm, XLR

Aantal eenheden

1 HE

Aantal outputs

2

Afmetingen

44 x 212 x 214 mm

Diepte

214mm

Frequentiebereik

50 Hz – 16,5 kHz

Frequenties

60 ~ 75 MHz

Kleur

Zwart

Output

-12 dB, 600 ohm

Type microfoon

Condenser

Garantie

1 jaar

Andere suggesties…