Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Inbedrijfstellen

Het inbedrijfstellen van audioapparatuur dient nauwkeurig te gebeuren zodat het beste resultaat behaald wordt. Voor een optimale werking van de geluidsinstallatie dient er een goede dekking te zijn van het geluid. Zeker bij omroepinstallaties of ontruimingsinstallaties is het noodzakelijk om een perfecte verstaanbaarheid te creëren, vooral in het geval van een noodsituatie. Het correct inbedrijfstellen van de centrale apparatuur is hierbij van groot belang. Het is tenslotte zonde als een installatie niet maximaal benut wordt of dat er niet genoten wordt van de beste geluidskwaliteit. Ook bij geluidsmaskering- en ringleidingsystemen dient het inbedrijfstellen nauwkeurig te gebeuren, voor de juiste werking ervan.

Optimale audiotoepassing

De technici van Tau Audio Solutions BV hebben de kennis, materialen en ervaring om elke soort geluidssysteem in iedere situatie perfect in bedrijf te stellen, als verlengstuk voor installateurs. Door het uitgebreid testen en het uitvoeren van metingen, zoals een STI meting of een proefmeting van een ringleidingsysteem, controleren ze of de gewenste waardes en dekking behaald worden. Vervolgens passen onze experts, indien nodig, de instellingen zo aan dat het optimale resultaat behaald wordt. Indien gewenst kan de geluidsapparatuur ook volledig geassembleerd in een van onze nette, zwarte 19” patchkasten afgeleverd worden. Hierdoor nemen we het werk volledig uit handen. Ideaal nu in deze drukke tijden er soms meer projecten binnen komen dan in de planning passen.

Laat Tau de centrale apparatuur inbedrijfstellen

Drukke planning en handen te kort in je project? Heb je daardoor niet de tijd en de gelegenheid om het inbedrijfstellen zelf uit te voeren? Tau staat zijn vaste partnernetwerk graag bij! Wij sluiten de bij Tau bestelde centrale apparatuur voor je aan en stellen het in bedrijf, zodat jij je ondertussen ergens anders op kan focussen. Wel zelf voldoende tijd beschikbaar, maar is er behoefte aan een specialist die mee kijkt? Dan komen onze technici graag op klantlocatie langs om gezamenlijk het optimale resultaat van de geluidsinstallatie te bewerkstelligen. Is er verbetering gewenst van de reeds aanwezige productkennis of behoefte aan het vergroten van de kunde in het toepassen van de audio apparatuur uit Tau’s productportfolio? Volg dan een training van ons, zodat al je medewerkers de juiste kennis en kunde hebben. Vragen? Meer informatie gewenst over de mogelijkheden? Tau beschikt over een service afdeling met een enthousiast team audiospecialisten, zij zijn je graag telefonisch van dienst. Tau’s telefonische ondersteuning is beschikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 op +31 50 549 9090. Wij zijn ook bereikbaar via het contactformulier.