Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Contacta STS-K009 IP LB

De STS-K009 IP LB maakt onderdeel uit van de STS-serie en is een intercomsysteem met IP55-classificering. Dit robuuste systeem wordt gebruikt in situaties ween een gesprek plaatsvindt met een barrière tussen beide personen. Dankzij een combinatie van luidsprekers en microfoons aan weerszijden is het mogelijk om met elkaar te communiceren. De STS-K009 IP LB is speciaal ontwikkelt voor situaties waarbij het personeel geen zicht heeft op de klantzijde. Dit opbouwsysteem bestaat uit opbouwluidspreker en -microfoon modules en beschikt ook over een ringleidingsysteem.

Zo kan de zwarte STS-K009 IP onder andere ingezet worden in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, stations, vliegvelden. Het intercom systeem is ook zeer geschikt is voor toepassing buiten zoals een toegangspoort, transport-/distributie centra, havens of veerboot terminals.

Artikelnummer: CTA20126 Categorieën: , , , , Klant worden?

Beschrijving

Contacta STS-K009 IP LB intercomsysteem

De Contacta STS-K009 IP LB is een intercomsysteem met IP55-classificering en maakt onderdeel uit van de STS-serie. Wanneer normale spraak niet mogelijk is vanwege een barrière, zoals glas, een veiligheidsscherm of toegangsdeur, wordt dit communicatiemiddel ingezet. Dankzij een combinatie van luidsprekers en microfoons aan beide kanten van de barrière is het mogelijk om met elkaar te communiceren. Het intercomsysteem beschikt ook over een ringleidingsysteem. Hierdoor is de intercom eenvoudig te gebruiken door slechthorenden.

De STS-K009 IP beschikt over een extra optie. Aan de voorkant van de luidspreker zit een aanmeldknop en ingebouwde microfoon aan de klantzijde. Op locaties waar het wellicht niet altijd gezien wordt dat er iemand aan de balie staat is dit een ideale oplossing. Bij het drukken op de knop wordt er een waarschuwingssignaal afgegeven aan de personeelszijde. Zij kunnen vervolgens de klant via dit intercomsysteem te woord staan. Het systeem heeft een LED lampje zodat deze ook in het donker goed zichtbaar is.

IP55 classificering

De STS-K009 IP heeft IP55-classificering wat betekent dat dit systeem ook zeer geschikt is voor toepassing buiten en bescherming biedt tegen het binnendringen van water, stof en vuil. Dit buitenintercomsysteem biedt geluid van hoge kwaliteit voor diverse toepassingen in de open lucht zoals een toegangspoort, transport-/distributie centra, havens of veerboot terminals.

Volledig systeem

Dit intercomsysteem is zeer compleet en wordt geleverd in de kleur zwart. Het systeem bestaat uit een opbouw luidspreker met ingebouwde microfoon én aanmeldknop aan de klantzijde. De STS-SU1-B vrijstaande microfoon met ingebouwde luidspreker staat aan de personeelszijde. De microfoon aan personeelszijde is via een drukknop eenvoudig aan en uit te zetten. Middels de verstelbare hals van de microfoon is deze makkelijk in hoogte aan te passen.

De bijgeleverde IL-AE99 ringleidinglus kan onder de balie of een bureau aangebracht worden. Wanneer deze aangesloten wordt op de versterker, microfoons en luidsprekers, kan een gehoorapparaat het signaal ontvangen en omzetten in geluid. De energiezuinige STS-A31H-K009IP versterker stuurt het intercomsysteem aan. Het intercomsysteem is robuust en eenvoudig te installeren.

(Taal)barrières doorbreken

De STS-K009 IP LB kan gebruikt worden in situaties waar een gesprek plaatsvindt aan een balie, stand of bureau, met een barrière tussen beide personen. De STS-K009 IP is speciaal ontwikkelt voor situaties waar het personeel geen zicht heeft op de klantzijde. Door de aanmeldknop op het systeem kan de klant kenbaar maken dat hij/zij aanwezig is. Het personeelslid kan vervolgens het gesprek starten door de microfoon aan personeelszijde in te schakelen. Het robuuste intercomsysteem wordt bijvoorbeeld toegepast in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, stations, distributiecentra en vliegvelden.

Verschillende oplossingen mogelijk

De Contacta STS-serie bestaat uit meerdere soorten intercom systemen. Voor elke situatie is er een passende oplossing. Ook zijn er oplossingen op maat mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Contacta STS-K009 IP LB samengevat

  • Volledig intercomsysteem
  • Zwart
  • Incl. opbouwluidspreker met ingebouwde microfoon en aanmeldknop
  • Incl. vrijstaande microfoon met aan/uit knop en met ingebouwde luidspreker
  • Incl. versterker
  • Incl. ringleidinglus
  • Incl. 3 meter kabel

Extra informatie

Afmetingen 34 × 64 × 12 cm
Taric code

8518500090

Garantie

5 jaar

Kleur

Zwart

Frequentiebereik

150 Hz – 11 kHz

Impedantie

4 ohm

Output

4 ohm

Rated power

5 W

SPL (1 Watt @ 1 Meter)

85 dB

Type luidspreker

Opbouw

Type microfoon

Condenser

Andere suggesties…