Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

T-audio TA673

De T-audio TA673 is een tv-beugel met dubbel scharnierende arm. Dankzij de dubbel scharnierende arm is het zeer eenvoudig om de televisie te richten naar verschillende posities, zodat deze altijd goed zichtbaar is. De beugel kan een gewicht dragen tot en met 40 kg en is geschikt voor 37 inch tot en met 80 inch tv-schermen.

Artikelnummer: TPA00003 Categorieën: , Klant worden?

Beschrijving

T-audio TA673

De T-audio TA673 is een tv-beugel met dubbel scharnierende arm. Dankzij de dubbel scharnierende arm is het zeer eenvoudig om een tv-scherm te richten naar verschillende posities, zodat deze altijd goed zichtbaar is. De beugel is 120 graden horizontaal draaibaar. Daarnaast is deze ook van -15 graden tot 5 graden te kantelen, zodat eventuele reflecties makkelijk voorkomen kunnen worden.

Wanneer het tv-scherm niet gekanteld is dan is de minimale afstand 6,2 cm tot aan de muur. De maximale afstand, wanneer de beugel vol benut wordt, is 46,8 cm. De TA673 tv-beugel kan een gewicht dragen tot 40 kg en is geschikt voor 37 inch tot en met 80 inch tv-schermen. De TA673 tv-beugel heeft een nette zwarte afwerking en staat daarmee stylisch in vrijwel iedere ruimte.

TA TV Mount series

De T-audio TA673 maakt onderdeel uit van de T-audio TA tv-mount series. Onder het merk T-audio brengt Tau Audio Solutions diverse producten uit die een aanvulling zijn op de merken welke Tau exclusief in de Benelux voert. Het zijn veelal producten die zich kenmerken door een zeer scherpe prijs kwaliteit verhouding en een welkome aanvulling zijn op de producten van de andere merken. In de T-audio TA tv-mount series vallen ook de TA7384 en TA7164.

De T-audio TA673 samengevat

  • Tv-beugel met dubbel scharnierende arm
  • Voor tv-schermen van 37 inch tot 80 inch
  • Horizontaal en verticaal te draaien
  • Maximaal draaggewicht 40KG

Extra informatie

Kleur

Zwart

Andere suggesties…