Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

WORK PRO Integra 8S

De WORK PRO Integra 8S is een digitale signaalprocessor (DSP) die een hele reeks mogelijkheden en functies biedt voor audioverwerking en systeembesturing. Hij heeft 8 ingangs- en 8 uitgangskanalen en elk kanaal kan apart ingesteld worden qua gain, EQ, compressie etcetera.

Artikelnummer: WP11008 Categorieën: , , , Klant worden?

Beschrijving

WORK PRO Integra 8S

De WORK PRO Integra 8S vertegenwoordigt de ultieme digitale signaalprocessor (DSP) op de markt, ontworpen om een uitgebreide reeks mogelijkheden en functies te bieden voor zowel audioverwerking als systeembesturing. Met zijn indrukwekkende capaciteit van 8 ingangs- en 8 uitgangskanalen stelt deze krachtige eenheid nieuwe normen voor prestaties en veelzijdigheid. De kern van de Integra 8S is zijn vermogen om elke ingang en uitgang afzonderlijk te beheren en aan te passen. Dankzij de programmeerbare DSP per kanaal kunnen gebruikers nauwkeurige en gedetailleerde aanpassingen maken aan parameters zoals gain, equalizerinstellingen, compressie en meer. Dit niveau van precisie en maatwerk biedt mogelijkheden om geluidsbronnen te optimaliseren en aan te passen aan de specifieke eisen van elke toepassing.

Kenmerken

Een van de kenmerken die de Integra 8S onderscheidt, is zijn aanpasbare besturingssoftware en APP. Door deze intuïtieve tools kunnen gebruikers de DSP-instellingen eenvoudig beheren en aanpassen, waardoor de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van het systeem worden gemaximaliseerd. De Integra 8S bevat een geavanceerde audio processor IC met een indrukwekkende specificatie van 24 bit / 48kHz en een verwerkingskracht van 450 MHz. Dit hoogwaardige component zorgt voor een onberispelijke geluidskwaliteit en een nauwkeurige signaalverwerking, waardoor de Integra 8S geschikt is voor zelfs de meest veeleisende professionele audioapplicaties.

Kortom, de WORK PRO Integra 8S biedt een mooie combinatie van prestaties, flexibiliteit en gebruiksgemak voor iedereen die betrokken is bij de wereld van professionele audio. Met zijn 8 X 8 analoge kanalen, programmeerbare DSP per kanaal, aanpasbare besturingssoftware en krachtige audio processor IC, is de Integra 8S de ideale keuze voor diegenen die streven naar uitmuntendheid in geluidsverwerking en systeembeheer. Ontdek de WORK PRO Integra 8S: de ultieme DSP-oplossing met geavanceerde mogelijkheden.

De WORK PRO Integra 8S samengevat:

  • 8 X 8 analoge kanalen
  • Programmeerbare DSP per kanaal
  • Aanpasbare besturingssoftware en APP
  • Audio processor IC 24 bit / 48kHz Shark 450 MHz