Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Highlights ISE2023

Highlights ISE2023

Een geslaagd Integrated Systems Europe 2023

Het blijft een fantastische show; van 31 januari tot en met 3 februari 2023 vond de ISE2023 plaats. Dit keer voor de tweede maal in Barcelona. Het was absoluut geen straf om deze geweldige beurs te bezoeken in een prachtige stad met een stralend zonnetje.

ISE2023 zet een nieuw bezoekersrecord neer

De show overtrof alle verwachtingen, want het leverde een recordaantal bezoekers op en trok bezoek van royalty’s en politieke hoogwaardigheidsbekleders naar de Fira Gran Via Barcelona. In totaal brachten 58.107 unieke bezoekers uit 155 landen een bezoek aan de ISE2023. Als teken dat de beurs groeiende is, stonden er deze editie meer dan 1000 exposanten. Meer over de ISE2023 lees je op de website van de Integrated Systems Europe.

Ontwikkeling staat niet stil

Ondanks dat Barcelona zeker ook een bezoek op zichzelf waard is, lag bij ons de focus toch echt bij de show en bij onder andere het bezoeken van onze leveranciers aanwezig op de show. Het is de gelegenheid om bij te praten over nieuwe ontwikkelingen, feedback te geven en nieuwe producten te bekijken/beluisteren. In dit artikel praten we je graag bij over de nieuwe producten en innovaties van onze leveranciers.

 

 

Pan Acoustics

Highlights ISE2023 Pan EVAC serie

Pan Acoustics presenteert op de ISE hun herontworpen PB 04 en PB 08 Dante PoE++ luidsprekers. Deze luidsprekers werken zowel op PoE+ als PoE++, wat zorgt voor zeer krachtige Beam Steering luidsprekers. Deze luidsprekers zijn vanaf Q2 2023 verkrijgbaar. Uiteraard zorgen wij ervoor dat iedereen tijdig op de hoogte wordt gebracht van de beschikbaarheid.

Pan Acoustics komt met een uitbereiding op de Pan EVAC luidsprekers met de Pan EVAC P02-EN54. Binnenkort is er meer informatie over de Pan EVAC luidspreker te vinden op onze website.

Pan Immerse 4D Audio

Highlights ISE2023 Pan Immerse 4D Audio

Het meest indrukwekkend bij Pan Acoustics was hun 4D audio theater! Pan Acoustics heeft flink uitgepakt door een geluid isolerende demo ruimte te bouwen op de stand. Van buitenaf was het niet heel duidelijk zichtbaar, maar eenmaal in de demo ruimte was de ervaring grootst. Geweldig geluid, prachtige akoestiek en door audio objecten dynamische in de ruimte te plaatsen, is het echt een unieke ervaring! Een fantastische oplossing in theaters, musea, themaparken en meer. Benieuwd geworden? Meer informatie volgt binnenkort. Houdt onze website en nieuwsbrief in de gaten.

Op korte termijn organiseren wij een Tau Audio Solution Luisterevent waarbij ook deze 4D audio oplossing aan bod zal komen.

Meer over Pan Immerse 4D Audio lees je hier.

 

Ashly

Ashly FX-serie product Lineup

Ashly FX-serie product Lineup

De hoogwaardige producten van Ashly trokken ook dit jaar veel bekijks. De handige racksimulator op geeft een duidelijk en compleet overzicht van de beschikbare apparatuur zowel van voor als achterzijde. Extra uitgelicht werd Ashly’s FX-serie versterkers. De FX-serie is een reeks multifunctionele, met DSP uitgeruste installatieversterkers. De FX-serie versterkers hebben een ingebouwd Wireless-Access-Point (WAP) voor eenvoudige aansluiting en configuratie via WiFi en een intuïtieve web-based software UI.

Meer over de Ashly FX-serie lees je hier

 

MSE Audio

Een grote publiekstrekker blijven de oplossingen van MSE Audio. Onder andere hun merken SoundTube, SolidDrive en Phasetech werden uitgebreid gedisplayed op de beurs. De FP6030 blijft bezoekers verbazen door het geluid gebundeld naar beneden te projecteren. Hierdoor is het een prachtige oplossing voor bijvoorbeeld musea.

Pendelluidsprekers met ingebouwde subwoofer

SoundTube Mighty Mite 3 kleuren

SoundTube, bekend van de pendelluidsprekers, heeft de pendelluidspreker opnieuw ontworpen in een prachtig design met ingebouwde subwoofer. De Mighty Mite trok veel bezoekers die onder de indruk waren van het geluid. Deze luidsprekers is sinds kort verkrijgbaar! Indien gewenst kunnen wij deze luidspreker ook als demo tijdelijk ter beschikking stellen. Neem contact met ons op.

Meer over de SoundTube Mighty Mite pendelluidspreker lees je hier.

Meer over MSE Audio lees je hier

Dante technologie

Eén van de hardlopende series uit het SoundTube portfolio blijven de Dante luidsprekers. De Dante luidsprekers zijn beschikbaar als inbouw-, opbouw- of pendelluidspreker. Afhankelijk van het project kan er gebruik gemaakt worden van de IPD4 inbouwluidspreker of de IPD-Hub. Een prachtige productenreeks die vele bezoekers trok.

 

WORK PRO

WORK PRO Reda en Synthea-serie

Voor WORK PRO was dit jaar wel een hele speciale beurs. Niet alleen introduceren ze diverse nieuwe producten, een nieuwe look inclusief logo, ook de koning van Spanje bracht hen een bezoek! WORK PRO’s stand was ook zeker een bezoek waard. En nieuwe series kwamen aan bod zoals de WORK PRO Synthea-serie en Reda-serie. De producten zijn nog niet beschikbaar, we houden je op de hoogte.

 

 

Contacta

Contacta introduceert de V22 PRO

Bij Contacta weten ze niet alleen gezellige etentjes te organiseren, ook hun stand was een bezoek meer dan waard. De stylische V en V PRO serie ringleidingversterkers waren hier te zien, en werden er nieuwe producten geïntroduceerd. Een zeer interessante ontwikkeling is de VLD1 voertuig ringleiding versterker. Volgens de norm Algemene toegankelijkheid dienen openbare gelegenheden te voorzien in voorzieningen voor mindervaliden. Zo ook slechthorende. Hoe plaats je een ringleidinglus in een bus? Contacta is hier expert in en heeft de VLD1 speciaal voor deze situatie ontworpen.

Hightlights ISE2023 Contacta intercom

Ook het STS-K009IP intercom systeem stond in de spotlight. Met een IP55 range is dit intercomsysteem een ideale oplossing bij outdoor omgevingen. Meer informatie over de nieuwe producten van Contacta volgt snel!

Meer over ringleidingsystemen van Contacta lees je hier

Time flies when you are having fun

En wat een plezier hebben we gehad op de ISE. Het blijft een geweldige beurs om klanten en leveranciers te ontmoeten, met elkaar in contact te brengen en ideeën uit te wisselen. Bovenstaand overzicht is slechts een korte omschrijving van wat er te zien was bij onze fabrikanten. Ons advies luidt: om vooral volgend jaar zelf een bezoek te brengen aan de ISE!

 

Meer weten?

Er valt nog zoveel meer te vertellen over alle zeer interessante informatie en nieuwtjes die wij op de ISE hebben ontvangen. Het was oprecht een plezier om iedereen weer te zien en om te horen waar men mee bezig is. Meer informatie over de producten die onze fabrikanten hebben getoond volgt binnenkort. De beschikbaarheid van de nieuw te releasen producten wordt dan ook bekend gemaakt. Vragen over onze producten en merken? Bel ons op: 050-549 90 90 of stuur een e-mail naar: info@tau.nl.

 

Nieuwsgierig naar deze producten en de mogelijkheden?
Kom luisteren naar deze producten (en meer) in onze showroom. Maak een afspraak.