Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

SoundTube introduceert twee nieuwe pendelluidsprekers

 

SoundTube introduceert nieuwe pendelluidspreker

Soundtube vindt de pendelluidspreker opnieuw uit

SoundTube Entertainment, de maker van The Original Pendant Speaker in 1985, heeft de pendelluidspreker opnieuw uitgevonden met de ontwikkeling van hun NextGen pendelluidsprekers. Het bedrijf introduceert twee nieuwe, innovatieve pendelluidsprekers: de Mighty Mite een drieweg pendelluidspreker en de aanpasbare Designer Sleeve; verwissel eenvoudig de behuizing van de pendelluidspreker. Deze twee nieuwe pendelluidsprekers zullen na de zomer 2022 beschikbaar zijn.

 

Mighty Mite pendelluidspreker

SoundTube Mighty Mite 3 kleuren

SoundTube heeft de pendelluidspreker opnieuw uitgevonden met de lancering van de Mighty Mite. De UL-goedgekeurde en gepatenteerde Mighty Mite is de enige full-range pendelluidspreker en met een ingebouwde subwoofer, waardoor het niet nodig is om een aparte subwoofer en subwooferversterker te installeren. De Mighty Mite (MM43-BGM) is een 3-weg luidspreker met een 5,25” dual-chamber, band-pass subwoofer, een 4” woofer en een 0,75” BroadBeam ring-tweeter. De pendelluidspreker is 556 mm hoog met een diameter van 188 mm en weegt 5,96 kg. De Mighty Mite is ideaal voor paging, achter- en voorgrondmuziek en toepassingen in open plafonds.

Door het strakke en de ultramoderne look en feel past de Mighty Mite pendelluidspreker perfect in elk interieur waar design net zo essentieel is als geluidskwaliteit. De Mighty Mite is in drie verschillende revolutionaire kleuren verkrijgbaar: semi-metallic, zwart en zilver.

Eenvoudig, snel en veilig installeren

Mighty Mite installatie

Doordat de Mighty Mite een ingebouwde subwoofer heeft, is er geen aparte subwoofer meer nodig. Dit resulteert in gebruik van minder kabels en een minder complex systeem. De Mighty Mite pendelluidspreker heeft een geïntegreerde ophangbeugel aan de bovenkant van de luidspreker en wordt geleverd met UL-goedgekeurde installatiemateriaal met kabels en geïntegreerde SpeedClamp voor snelle, gemakkelijke en veilige installatie.

Gepatenteerde inbouw subwoofer

Migty Mite ingebouwde subwoofer

Gemaakt om installatie voor integrators te vereenvoudigen, is de Mighty Mite de enige pendelluidspreker met uitgebreide dekking met een ingebouwde subwoofer. Kenmerkend voor deze nieuwe generatie pendelluidspreker is de volledige frequentiespreiding, welke nog robuuster is door SoundTubes’ revolutionaire BroadBeam-technologie voor hoge frequentiespreiding. De subwoofer van de Mighty Mite produceert een gelijkmatige, volledige dekking, vloeiende respons en luid, helder geluid.

Met de ingebouwde subwoofer en uitgebreide dekking over grotere gebieden, in vergelijking met conventionele pendelluidsprekers, genereert de Mighty Mite uitzonderlijk geluid voor muziek- en spraaktoepassingen. Bovendien betekent de brede dekking van deze pendelluidspreker dat er minder luidsprekers nodig zijn, waardoor zowel de hardware- als de arbeidskosten voor het project verder worden verlaagd.

Op de ISE2022 in Barcelona introduceerde SoundTube de komst van hun allernieuwste pendelluidsprekers de Mighty Mite. Deze revolutionaire nieuwe pendelluidspreker zal vanaf september 2022 beschikbaar zijn. Voor meer informatie, neem contact met ons op via sales@tau.nl of bel ons op 050 – 549 909 90. Houd onze website in de gaten voor producten en prijzen. We houden je op de hoogte!

Kijk voor meer specificaties van de Mighty Mite hier (PDF)

Bekijk hier de introductie van Mighty Mite (YouTube)

 

Designer Sleeve pendelluidspreker

 

  • Een 3″ full range pendelluidspreker
  • Keuze uit 3 verschillende kleuren
  • Grill in 3 verschillende kleuren beschikbaar
  • 2 type behuizingen (taps of cylinder)

 

De Designer Sleeve (DS31-EZ) is de tweede nieuwe pendelluidspreker die SoundTube introduceert. Customize eenvoudig het uiterlijk van de pendelluidspreker met verschillende type behuizingen ‘sleeves’. Pas het uiterlijk van de luidspreker aan door de losse behuizing over de basis pendelluidspreker te schuiven. Hierdoor sluit het design van de pendelluidspreker perfect aan bij het design van de ruimte, bijvoorbeeld een bar of restaurant.

De set bestaat uit 3 verschillende opties: een basis pendelluidspreker en verschillende type behuizingen (cilinder en taps). Er is keuze uit 3 verschillende kleuren; semi-metallic, zwart en zilver. De Slide-on Sleeves zijn verkrijgbaar in 10 kleuren- en designcombinaties. (van toepassing op de DS31-DZ).

De Designer Sleeve pendelluidspreker is gebaseerd op de RS31 van SoundTube en is een premium full range 3” pendelluidspreker, met een polypropyleen driver en butylrubberen rand voor langdurige prestaties. Standaard uitgerust met een transformator met een laag invoegverlies voor gebruik in 25, 70 en 100V-systemen. De DS31-EZ bevat de ultra laag profiel ZeroReflection ABS-behuizing, magnetische grill met een beschermende powercoating. De IPX6-classificatie van de Designer Sleeve pendelluidspreker maakt hem ideaal voor gebruik binnen of buiten.

Kijk voor meer specificaties van de Designer Sleeve hier (PDF)

Bekijk hier de demo van de Designer Sleeves (YouTube)

 

Next-Generation kleuren

SoundTube’s NexGen pendelluidsprekers zijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar, kleuren die net zo revolutionair zijn als de producten zelf: semi-metallic, zwart en zilver. In esthetische situaties kunnen zwarte of witte luidsprekers uit de toon vallen binnen het interieurontwerp van een ruimte. Specifiek voor ruimten met high-end design is de zilveren kleur ontworpen om de kleuren van de omgeving te weerspiegelen, waardoor de pendelluidspreker elke omgeving weet te verfraaien. Hierdoor zijn deze NextGen pendelluidsprekers van SoundTube een perfecte aanvulling op het design van elke ruimte. Voor menig architect een interessante toevoeging waarbij zowel aan de functionele en decoratieve waarden van een ruimte wordt voldaan.

Gestroomlijnd design

Stap af van de industriële standaard – functie boven design – luidsprekers die je meestal zo onopvallend mogelijk wilt installeren. Stap in plaats daarvan over naar de eigentijdse – vorm volgt functie – gestroomlijnde design van deze nieuwe generatie pendelluidsprekers van SoundTube. Het strakke en ultramoderne look en feel past perfect in elk interieur waar design net zo essentieel is als de geluidskwaliteit.

Regelbare Tap Settings

SoundTube Tab-settings pendelluidsprekers

Alle SoundTube’s NextGen pendelluidsprekers zijn standaard uitgerust met een transformator met een laag invoegverlies voor gebruik in 25, 70 en 100V-systemen. De tapschakelaars zijn voorzien van een bypass-positie voor transformatoren, waardoor het een fluitje van een cent is om de luidsprekers om te bouwen voor systemen met lage impedantie.

Meer informatie?

De beide pendelluidsprekers Mighty Mite en Designer Sleeve zullen vanaf september 2022 beschikbaar zijn. Voor meer informatie, neem contact met ons op via sales@tau.nl of bel ons op 050 – 549 909 90. Houd onze website in de gaten voor de prijzen. We houden je op de hoogte!

 

Nieuwsgierig naar deze producten en de mogelijkheden?
Kom luisteren naar deze producten (en meer) in onze showroom. Maak een afspraak