Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Nieuwe prijslijst november 2021

Prijslijst november 2021

 

Vanaf 4 november 2021 hanteren wij een nieuwe prijslijst

Per 4 november 2021 hanteert Tau Audio Solutions een nieuwe prijslijst. Deze prijslijst is vanaf nu te downloaden via onze website.

Download prijslijst

Wat is nieuw?

Wellicht heeft u het bericht al voorbij zien komen; met trots mogen wij verkondigen dat wij met Fonestar een samenwerking zijn aangegaan. De producten van Fonestar zijn per direct bij ons verkrijgbaar. Het productportfolio van Fonestar is divers en met regelmaat worden er nieuwe producten uitgebracht. Van installatie materiaal tot aan versterkers, microfoons en EN54 gecertificeerde luidsprekers. Fonestar biedt het! Hiermee is Fonestar met dergelijke producten een welkome aanvulling voor het Tau portfolio.

Klantaccount

Let op: om de nieuwe prijslijst te downloaden en/of een bestelling via onze site te plaatsen, is het nodig om in te loggen. Mocht u nog geen account/inlog hebben of de prijslijst per e-mail willen ontvangen? Laat het ons weten via info@tau.nl.

Kom in contact

Neem gerust contact met ons op bij vragen of onduidelijkheden, via info@tau.nl of bel ons +31(0)50 549 90 90.

 

Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet, maar wilt u ook op de hoogte blijven van product releases en ander interessant nieuws?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief