Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Muziekinstallatie voor bierbrouwerij Stanislaus Brewskovitch

banner Muziekinstallatie in bierbrouwerij Stanislaus Brewskovitch

Multi-zone geluidsinstallatie

Horecagelegenheden kunnen uit individuele ruimtes bestaan, die allemaal van muziek moeten worden voorzien. Zo bevat Stanislaus Brewskovitch een bar, een lounge gedeelte, een galerij, een bovenverdieping en een bezoekersruimte bij de bierketels. Daarnaast moest erin deze stadsbrouwerij ook een aparte audio oplossing komen voor live muziek op het podium, waarbij bands gewoon direct kunnen inpluggen op aanwezige apparatuur.

Richt individuele zones in

Al deze verschillende ruimtes komen met hun eigen eisen en wensen, maar in elke ruimte zijn goede kwaliteit en budget- en gebruiksvriendelijkheid belangrijk. Voor de achtergrondmuziek in de lounge, de galerij en de bovenverdieping, zijn de LB20-PC60EW-5D opbouwluidsprekers van Bosch geïnstalleerd. Omdat de muziek bij de bar en de bierketels soms wel wat harder mag, zijn hier grotere opbouwluidsprekers nodig, daarom is de LB20-PC60-8D uit de LB20-serie gebruikt. Een muziekcomputer verzorgt de muziek voor beide luidsprekerzones. Voor volledige controle over de configuratie en signaalverwerking van de geluidsinstallatie zijn de Pema4250.10 mengversterker van Ashly en de Project120P eindversterker van t&mSystems ingezet. Bij de voordeur van de kerk is een draaibaar podium gebouwd, dat weggeklapt kan worden als er geen gebruik van wordt gemaakt. Voor deze live geluidsinstallatie zijn zwaardere luidsprekers geïnstalleerd, de Archon 108 van FBT, met een wattage van 350. Deze opbouwluidsprekers worden apart aangestuurd door een KLR-2000 600 watt eindversterker van Ashly. Er is ook een Ashly digiMIX18 opgenomen in de installatie, dit is een digitaal mengpaneel en audio processor. Muzikanten en bands kunnen hier eventueel hun apparatuur of eigen mengpaneel op inprikken. Achter de bar behoudt men de regie, gebruikmakend van een eenvoudige controller: een RW-8C wandbedieningspaneel van Ashly. De versterkers zijn netjes weggewerkt in een 9HE wandkast van T-racks.

Meer dan tevreden

Bij de stadsbrouwerij is men meer dan tevreden met de werking van de apparatuur. De samenwerking met Tau beviel Emiel ter Morsche van Vibeon prima: “Tau heeft ons uitstekend ondersteund bij de invulling van de audio en is samen met ons op locatie geweest voor een demo. Ook was Tau bereikbaar voor de monteurs van Vibeon voor vragen tijdens de installatie.” De waardering is wederzijds, aldus Arjen Bezemer van Tau: “Dit was de eerste echte samenwerking met Vibeon. Het contact is echter al een paar jaar geleden tot stand gekomen, waarbij Vibeon voor alle audio oplossingen leunt op onze (Tau) kennis, expertise en producten. Zo hebben we enkele orders uitgeleverd ten bate van de uitbreiding van bestaande geluidsinstallaties en/of service doeleinden. Ik heb een zeer prettige samenwerking met Emiel. Vibeon is een serieuze partij met veel zakelijke relaties bij (regionale) overheidsinstanties en mkb’s, een echte specialist op het gebied van AV integratie in, onder andere, uitvaartcentra en crematoria.”

Share our pleasure in craft beer

De vroegere Mennonietenkerk in Enschede is omgebouwd tot een stadsbrouwerij met een industriële uitstraling. In deze brewpub van Stanislaus Brewskovitchy, brengt men de blijde bierboodschap en wordt een complete bierbeleving gecreëerd. Daarnaast worden in de gezellige craft beer stores in Enschede en Zwolle ruim 750 verschillende lokale, nationale en internationale speciaalbieren aangeboden. Naast de mogelijkheid tot het boeken van privé-proeverijen, vind er maandelijks in beide plaatsen de VRIJMIBIPS (VRIJdagMIddagBIerProefSessie) plaats. Eigen bieren brouwen doet Stanislaus Brewskovitch al jaren, zoals het echte liefhebber van speciale bieren betaamd. Zo produceerden ze de SambalBij, de Swheetie Darling, de All Black, de Sunmilk, Bockie Wonderland en Winter Blues. Stanislaus Brewskovitch organiseert ook graag speciaalbierfestivals, zoals het Winter Wonders Winterbierfestival, het bockbierfestival EN NOU OPBOCKEN!! en het jaarlijks terugkerende Dutch Craft Beer Festival.

Visie in Beleving en Ontzorging

Voor alle audiovisuele oplossingen kun je terecht bij Vibeon Beeld en Geluid. Vibeon, gebaseerd in Hengelo, heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als ook eenvoudige audiovisuele oplossingen voor elk budget en iedere branche. Het bedrijf denkt mee hoe audio of audio/video in specifieke situaties het best kan worden ingezet en zorgt dat gebruik ervan voor zichzelf spreekt. Daarom richten zij zich op de eenvoud, betrouwbaarheid en kwaliteit van de audiovisuele apparatuur. Het ontzorgen van hun klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ook heel belangrijk. ‘Vibeon’staat dan ook voor Visie in Beleving en Ontzorging. Ten behoeve van de uitvaartbranche heeft Vibeon bijvoorbeeld speciale software laten ontwikkelen waarmee nabestaanden eenvoudig zelf presentaties kunnen samenstellen. De deskundigheid en persoonlijke no-nonsense aanpak worden zeer gewaardeerd door hun klanten.

Elk project verdient een passende audio oplossing

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag met het selecteren van de juiste productmix. Ook begeleiden ze graag bij het ontwerp en de installatie van projecten, zodat men verzekerd is van een passende oplossing. In de showroom van Tau kunnen de mogelijkheden en kwaliteit van Ashly, Bosch, t&mSystems en T-racks worden ervaren. Daarnaast heeft Tau vrijwel alle producten van Ashly, Bosch, t&mSystems en T-racks en de andere merken uit zijn portfolio op voorraad, om snel te kunnen voorzien in projecten. Ook op zoek naar een mooie audio oplossing? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of 050 549 9090.

 

Vibeon over Tau:

“Uitstekende ondersteuning bij de invulling van de audio.”

vibeon logo