Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

SoundTube in natuurgebied Zwin

banner sountube in zwin

Geluid in rustige omgevingen

In een natuurpark kan het wenselijk zijn om bezoekers van informatie te voorzien, middels een geluidsweergave. Maar hoe wordt er dan voor gezorgd dat de rust in de natuur behouden blijft? En als er meerdere bezoekers tegelijk gebruik willen maken van interactieve schermen met geluid, hoe wordt er dan zorg voor gedragen dat er onderling geen geluidsoverlast ontstaat?

Gebruik de SoundTube focus luidspreker

De FP6030-II van SoundTube zorgt voor de perfecte oplossing. Deze focus luidsprekers, ook wel sound showers genoemd, projecteren een bundel van geluid recht naar beneden. Zo wordt het geluid gericht naar een specifieke plek gezonden, zonder geluidshinder in de naaste omgeving te veroorzaken. Hierdoor geven de luidsprekers onderling geen overlast, maar ook wordt de natuuromgeving zo niet gestoord. De spraakverstaanbaarheid is uitstekend voor de persoon die onder de transparante koepel staat. In natuurpark Zwin worden deze luidsprekers gecombineerd met interactieve, informatieve schermen. Dit verzorgt een leerzame ervaring voor het publiek, zonder dat hierbij het natuurgebied verstoord wordt.

Welkom in de internationale luchthaven voor vogels

Natuurpark Zwin is dé natuurattractie aan de Belgische kust. Het park stelt duurzaam beheer van natuurlijk kapitaal voorop en herbergt vele vogelsoorten. Vlak bij het bezoekerscentrum zijn onlangs nieuwe hutten verrezen. Binnen heeft Ocular opstellingen gebouwd, bestaande uit drie interactieve schermen en  focus luidsprekers. Op deze schermen kunnen bezoekers middels een, door Ocular ontworpen, touch applicatie vogelgeluiden beluisteren van de verschillende vogelsoorten die in het gebied wonen. In het gehele park, maar ook in deze hutten staan de natuur en haar inwoners centraal.

Wervelende audiovisuele shows

Op zoek naar een creatieve, interactieve beleving voor je publiek? Installatiepartner Ocular, gevestigd in het Belgische Zwevezele, overlegt en denkt mee van de eerste innovatieve ideeën tot aan de grondig afgewerkte realisatie. Zij zorgen graag voor een verrassende, informatieve ervaring, in een onvergetelijk mix van beeld, klank, licht en speciale effecten.

Ieder project verdient een passende audio oplossing

Tau beschikt over een enthousiast team audiospecialisten, zij helpen graag met het selecteren van de juiste productmix. Ook begeleiden ze je graag bij het ontwerp en de installatie van het project, zodat je verzekerd bent van een passende oplossing. In de showroom van Tau kunnen de mogelijkheden en geluidskwaliteit van de focus luidsprekers en andere audioapparatuur worden ervaren. Daarnaast heeft Tau vrijwel alle producten van SoundTube en de andere merken uit zijn portfolio op voorraad, om je snel te kunnen voorzien in je project. Ook op zoek naar een mooie audio oplossing? Of wil je als eindgebruiker een installatie laten uitvoeren door onze dealers? Neem dan contact op via het contactformulier of 050 549 9090.

 

Ocular over Tau:

“Vlotte samenwerking, vlotte communicatie, correcte prijs.”

logo ocular be