Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Samenwerking Tau en Bosch

samenwerking bosch en tau

Samenwerking

Tau Audio Solutions (Tau) en Bosch Security and Safety Systems zijn een intensieve samenwerking aangegaan op het gebied van commerciële audio. Dit betekent dat vanaf nu Tau de luidsprekers, omroep- en versterkersystemen van Bosch in het portfolio voert als geautoriseerd distributeur Commercial Audio binnen de Benelux.

Krachten gebundeld

Tau Audio Solutions is al meer dan 20 jaar een succesvolle groothandel en leverancier van audio- en communicatiesystemen en is gevestigd in Groningen. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van omroepinstallaties en geluidsinstallaties voor achtergrond- en voorgrondmuziek.

Bosch concentreert zich met haar commerciële audioproducten al jaren op het creëren van een prettige en sfeervolle omgeving. De omroep- en geluidsinstallaties van Bosch worden onder andere toegepast in winkels, restaurants, conferentiecentra, fitnessclubs en kerken. De focus van deze systemen ligt voornamelijk op installatiegemak, geluidskwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Quotes

Senta van der Vaart, directeur van Tau, heeft hoge verwachtingen van de samenwerking met Bosch: “voor Tau is dit een perfecte aanvulling op ons portfolio en de kwaliteit en ondersteuning van Bosch zijn van een zodanig hoog niveau dat we goede resultaten van deze samenwerking verwachten”.

Dirk Vanhauter, Sales Directeur Benelux en Gerard Otterspeer, Sales Manager Nederland van Bosch Security and Safety Systems kijken uit naar een nauwe samenwerking: “Tau Audio Solutions is een begrip in de Benelux markt als het gaat om audioproducten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren van haar klanten en gaat altijd nét een stapje verder dan vele anderen in deze wereld”.